Φίλος είναι στη νύχτα ο Άδωνις

Πρώτα αυτό. Ο Κώστας Μπερτάκης είναι ο παίκτης, ο παικταράς, στο χάρτη της νυχτερινής διασκέδασης, στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη.. Μετά λέω ότι και Αντιπρόεδρος της Ενώσεως Νυκτερινών Κέντρων είναι. Μια Συμμαχία, που ξαναπήρε τα πάνω της, μπήκε πάλι στο παιχνίδι, με τον ερχομό της πανδημίας και τους γονάτισε τους νυχτόβιους. Κάποιοι ακόμη να συνέρθουν. Οι περισσότεροι όμως επέστρεψαν δριμύτεροι, άντεξαν.

Έτσι εξηγείται, που διοργανώνει σήμερα, την Τετάρτη 17/05 στις 19:30, στο στολίδι του, με το όνομα Fantasia, μια εκδήλωση για φίλους και καλλιτέχνες. Με τον Αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και Υπουργό Ανάπτυξης & Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη, ως Κεντρικό ομιλητή. Πολλοί δεν γνωρίζουν ότι μέσα στις αρμοδιότητες του, αυτή την τετραετία, ήταν και τα Νυκτερινά Κέντρα. Και σχεδόν όλοι από την Νυχτερινή Ένωση, λένε πως είχαν καλή συνεργασία.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Διαβάστε επίσης : “Ο άνθρωπος που κράτησε δυνατή την ΑΕΚ και πρωταθλήτρια, από την αρχή έως το τέλος” ! Η αποθέωση του Αργυρού και η συγκίνηση του Μελισσανίδη (Αποκλειστικό video)

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.