“Ο άνθρωπος που κράτησε δυνατή την ΑΕΚ και πρωταθλήτρια, από την αρχή έως το τέλος” ! Η αποθέωση του Αργυρού και η συγκίνηση του Μελισσανίδη (Αποκλειστικό video)

Πόσα αφεντικά σαν τον Δημήτρη Μελισσανίδη, να μετρήσεις όχι μόνο τα τελευταία χρόνια, αλλά σε όλη την ιστορία της ΑΕΚ; Στα 100 χρόνια της ιστορίας της. Πόσους συγκλονιστικούς και εμπνευσμένους προέδρους. Φανταστικούς και εφευρέτες. Κυβερνήτες. Ασύλληπτοι. Μέγιστοι. Εύκολα να τους αξιολογήσεις, να τους ιεραρχήσεις. Ένας, μόνον ένας είναι μακράν. Ο πρώτος. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Μόνο αυτός είναι στον τομέα του, και σωστά μίλησε ο Κωνσταντίνος Αργυρός Όπως τα είπε, λέμε εμείς οι του tsipasblog.gr.

Το αποκλειστικό βίντεο είναι από την μαγική βραδιά στο Teatro Athens, που εκεί γιορτάστε η ΑΕΚ το 13ο πρωτάθλημα της. Και δεν απορείς, ο Κώστας Μπερτάκης, που Κυριακή ήταν, κλειστό θα ήταν, όμως το άνοιξε. Θα πάρεις μια εικόνα :

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.