Πώς ο νεότερος υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έχει ξεχωρίσει, κλέβοντας τις εντυπώσεις

Κώστας Πελετίδης, Albert Bourla

Λόγος εκλαϊκευμένος, απλός, μακριά από τη συνήθη «ξύλινη» γλώσσα από την οποία διακρίνονται οι περισσότεροι πολιτικοί. Και δίπλα ή κοντά σ’ αυτόν το ανεπιτήδευτο χαμόγελο του. Ως ο νεότερος υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ο Θεμιστοκλής-Ανδρέας Μπάκας, λίγο πριν μπει στο κλαμπ των 40άρηδων, έχει καταφέρει να ξεχωρίσει με το δικό του διακριτό στίγμα, κλέβοντας τις εντυπώσεις.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Αυτές που άλλοι προσπαθούν μάταια να κερδίσουν επιστρατεύοντας επικοινωνιολόγους και στιλίστες. Αλλά όπως και σε οτιδήποτε κάνεις ή καλείσαι να κάνεις στη ζωή, έτσι και στην πολιτική είτε το έχεις είτε δεν το έχεις. Και ο Θέμης, όπως τον αποκαλούν όλο και περισσότεροι, το έχει, και με το παραπάνω. Ποτέ άλλοτε ένας υποψήφιος βουλευτής δεν πέτυχε σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα να γίνει τόσο αγαπητός, σκορπίζοντας την ελπίδα για το μέλλον στη γενιά του, και όχι μόνο σ’ αυτήν.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Η χημεία του με τον κόσμο είναι αξιοζήλευτη. Όπου κι αν πάει όπου κι αν βρεθεί, όπου κι αν μιλήσει, γίνεται αποδέκτης θερμών εκδηλώσεων. Κι αυτό διότι, επιτέλους, οι Αχαιοί βλέπουν στο πρόσωπο του ένα νέο άνθρωπο να έρχεται να μπολιάζει την πολιτική με μια φρέσκια αντίληψη.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Κυρίως, όμως, βλέπουν έναν νέο πολιτικό, που δεν είναι επαγγελματίας πολιτικός, να μιλάει απευθείας στην καρδιά τους, στο θυμικό τους, με μια ενσυναίσθηση που δεν είναι καθόλου αυτονόητη. Ιδίως οι νέοι συναντούν τον δικό τους άνθρωπο, ο οποίος προέρχεται από τη γενιά τους και τούς καταλαβαίνει καλύτερα από τον καθένα. Διότι ο Θέμης είναι ένας από αυτούς, και τούς καλεί να πορευτούν μαζί του για να κερδίσουν το μέλλον που τούς αξίζει και τούς ανήκει. Κι εκείνοι ανταποκρίνονται στο κάλεσμα του, τον ακολουθούν πεπεισμένοι ότι ήρθε η ώρα τους να συμβάλλουν, από το δικό τους μετερίζι, για να έρθει η πολιτική αλλαγή με μια προοδευτική διακυβέρνηση.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Όσο περνούν οι μέρες και πλησιάζουμε την ερχόμενη Κυριακή, το σύνθημα τους γίνεται όλο και πιο δυνατό, απλώνεται όλο και περισσότερο και κερδίζει όλο και περισσότερους: «Θέμη θυμήσου, είμαστε μαζί σου!»

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.