Την Πάτρα πάλι έκανε παγκοσμίως ρεζίλι ο Πελετίδης

Κώστας Πελετίδης, Albert Bourla

Είναι κάποια γεγονότα, τα βλέπεις ζωντανά με τα ματάκια σου και δεν τα… πιστεύεις. Η σκέψη δεν σου επιτρέπεται να τα δεχθείς σαν… αληθινά. Παρακολουθείς π.χ. live την πτώση των Δίδυμων Πύργων με το στουκάρισμα αεροπλάνων, όχι στρατιωτικών, το έργο μοιάζει με κινηματογραφικό τρυκ σε ταινία ή διαφημιστικό σποτ. Θα ήταν δυνατόν να συλληφθεί με κάμερα ο Ντόναλντ Τραμπ να συνουσιάζεται με πόρνη; Γιατί, όχι;

Φρέσκα κουλούρια σας έχω κόσμε. Τον από τη 1 Σεπτεμβρίου 2014, δήμαρχο του ΚΚΕ στην Πάτρα, Κώστα Πελετίδη, να επιτίθεται στην Πρυτανική Αρχή του Πανεπιστημίου Πατρών. Γιατί ; Επειδή αναγόρευσε σε Επίτιμο Διδάκτορα τον Albert Bourla. Γεννημένος το 1961 στη Θεσσαλονίκη. Φοίτησε στο 2ο Γενικό Λύκειο Θεσσαλονίκης και απέκτησε διδακτορικό δίπλωμα στη βιοτεχνολογία της αναπαραγωγής στην Κτηνιατρική Σχολή του ΑΠΘ. Εγκατέλειψε την Ελλάδα στην ηλικία των 34 μαζί με τη γυναίκα του, και από τότε έχει ζήσει σε επτά διαφορετικές πόλεις σε τέσσερις χώρες. Ο δρ. Μπουρλά διατηρεί εξοχική κατοικία στη Χαλκιδική. Είναι υποστηρικτής του Άρη Θεσσαλονίκης.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Πολλά λέει σήμερα το όνομα του. Μιλάμε για ισχυρή προσωπικότητα. Είναι ο Έλληνας που έγινε ο νούμερα ένα της Pfizer, αυτού του παγκόσμιου φαρμακοβιομηχανίας κολοσσού. Είναι ένας άνθρωπος με αξιοζήλευτη πορεία.

Κι έρχεται ο Πελετίδης, να μας πει: «Η εν λόγω αναγόρευση γίνεται σε συνθήκες τραγικών ελλείψεων φαρμάκων, οι οποίες υπάρχουν για να διασφαλίζονται τα κέρδη των φαρμακοβιομηχανιών!». Τι σημαίνει αυτό; Έβαλε τη γνωστή κασέτα, δεν τον αφήνουν σε ησυχία οι εμμονές του. Πάντα σε συνεννόηση με τους άλλους του ιδίου πολιτικού χώρου, έχουν κάνει ρεζίλι την Πάτρα, βρίζουν οτιδήποτε έρχεται από την Δύση. Στο φινάλε, δεν είναι δική του δουλειά, να υποδείξει στο πανεπιστήμιο αυτό ναι, εκείνο όχι . Ας επικεντρωθεί στα δικά του, που δεν κάνει, τα πολύ βασικά, τα πολύ αυτονόητα.

Κάποια πράγματα δεν αλλάζουν με τίποτα, στους αιώνες θα ζουν για πάντα. Και με τον Τζέφρι Πάιατ, τον πρώην Πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα, είχε κάνει τα ίδια. Η συμμετοχή του σε ποδηλατικό αγώνα το 2019, προκάλεσε την αντίδραση της δημοτικής αρχής, που κρέμασε «αντιμερικανικό» πανό στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης. Το συμπέρασμα τότε. Δεν διαφώνησε κανείς. Φρόντισε να διασύρει την πόλη, έκανε γνωστό σε κάθε άκρη του πλανήτη πως η Πάτρα είναι άγρια και αφιλόξενη.

Διαβάστε επίσης : Μακάρι στην Πάτρα, να είχαμε έναν… Μπέο

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.