Έξω φρενών ο Καμπούρης κατά του Τατσόπουλου : “Τολμάς να ειρωνεύεσαι το σοβαρό πρόβλημα υγείας που απείλησε την ίδια μου τη ζωή και το ξεπέρασα με πίστη και υπομονή και τη μάχη που δίνει τώρα η αδελφή μου με τον καρκίνο” – Είχε προηγηθεί δημοσίευμα του Tsipas Blog, ότι o πολύ έμπειρος δημοσιογράφος, ενώνει τις δυνάμεις του με τον Βελόπουλο, σε αυτές τις εκλογές, με τις “πλάτες” και της Νύχτας

Δεν πρόλαβαν να πέσουν οι υπογραφές για την ”σύμπραξη” του Κυριάκου Βελόπουλου και Φίλιππου Καμπούρη. Η οποία θα έχει τη στήριξη και της νύχτας, πολύ σωστά τα είπε το tsipasblog.gr. Και δεν άργησαν καθόλου, οι κακοί του έργου, να βγάλουν τα νύχια τους. Αμέσως έπιασαν δουλειά. Έφτασαν σε σημείο να μας “ενημερώσουν”, να μας “φωτίσουν” για το “θρησκευτικό παραμύθι”, που μας ..πούλησε ο γνωστός δημοσιογράφος.

Να θυμίσουμε ότι πρόσφατα, εκπλήρωσε το προσωπικό του τάμα στον Άγιο Εφραίμ, μιας και όπως ανέφερε ήταν εκείνος ο Άγιος που τις κρίσιμες ώρες του 2020, την ώρα που βρισκόταν στο νοσοκομείο μετά το εγκεφαλικό που υπέστη, τον στήριξε και του εμφανίσθηκε στη δύσκολη στιγμή.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Από την πλευρά του, ο συγγραφέας και πολιτικός, Πέτρος Τατσόπουλος με ανάρτησή του, χλεύασε το «θαύμα» και σχολίασε αρνητικά το θέμα υγείας του Φίλιππου Καμπούρη.

Έσκασε ο Καμπούρης, δεν άντεξε. Αυτή ήταν η απάντηση του.

“Συκοφάντη και υβριστή της Ορθοδοξίας, που δεν έχεις το Θεό σου και ειρωνεύεσαι το σοβαρό πρόβλημα υγείας που απείλησε την ίδια μου τη ζωή και το ξεπέρασα με πίστη και υπομονή και τη μάχη που δίνει τώρα η αδελφή μου με τον καρκίνο ,τολμάς αναίσχυντε άνθρωπε να προσβάλλεις την υπόστασή μου, τα πιστεύω μου και και την πίστη μου στο Θεό!”

Στις αίθουσες των δικαστηρίων -όπως όλα δείχνουν- θα λύσουν τις διαφορές τους

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.