ΑΣΤΕΡΙΑ by Lou, μια επαλήθευση, που δεν άργησε καθόλου, μια ανακοίνωση χωρίς ερωτηματικά

Στην Πάτρα, τα Αστέρια, τα Αστέρια του Λου. Κλείνει τον φοβερό και τρομερό κύκλο με τον Αντύπα. Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν, και σε ότι αφορά αυτό, τελείωσε πολύ πιο πέρα, πιο αργά, από τι υπολόγιζαν όλοι οι ειδικοί. Και από αυτή την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου, ανοίγει ο καινούργιος κύκλος. Που θα έχει για πρωταγωνιστές, πάλι την Αγγελική Ηλιάδη, θυμίζει τα παλιά η μετοχή της, έχει ανέβει κατηγορία, οι Αθηναίοι παίκτες την ψάχνουν για καλοκαίρι. Ο άλλος βασικός πρωταγωνιστής είναι ο Πάνο Καλίδης. Ένας τραγουδιστής που στέκεται για πολλά χρόνια στην μεγάλη στην νυχτερινή κατηγορία. Και μάλιστα στις πιο ψηλές θέσεις. Πως να ξεχάσεις το Caramela, δεν γίνεται να τα ξεχάσεις.

Δεν χρειάζεται να συνεχίσω, το έμαθες. Λόγια της χθεσινής αποκαλυπτικής ανάρτησης του tsiapsblog.gr. H αναμενόμενη επαλήθευση σ’ αυτά που γράψαμε, δεν άργησε καθόλου, ήρθε τόσοι γρήγορα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Η ανακοίνωση των Αστεριών (του Λου) :

Αγαπητοί φίλοι,

Με το τέλος αυτού του διημέρου, οι εμφανίσεις του μεγάλου λαϊκού μας καλλιτέχνη ΑΝΤΥΠΑ στην Πάτρα, ολοκληρώθηκαν.

Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε από καρδιάς για την ανταπόκριση, την συμμετοχή και την αγάπη που δείξατε αυτούς τους τέσσερις μήνες.

Για τον ΑΝΤΥΠΑ, τα λόγια περιττεύουν… ότι και να γράψουμε δεν θα είναι αρκετό, για όσα προσέφερε όλο αυτόν τον καιρό…

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από την επιχείρηση προς τον τεράστιο αυτό καλλιτέχνη, ένα πολύ μεγάλο συγχαρητήρια για την παρουσία του στο κέντρο μας και μεγαλύτερο απ’όλα το “εις το επανιδείν”.

ΑΣΤΕΡΙΑ LIVE
ΑΣΤΕΡΙΑ by Lou

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.