Έτσι εξηγείται το μεσημεριανό του Λου “Πες μου γιατί ρε μοναξιά με κυνηγάς από παιδί” – Πάνος Καλίδης έρχεται στα Αστέρια- Ανοίγει την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου ο β’ κύκλος, που θα είναι φοβερός και αυτός- Η Ηλιάδη ταιριάζει τρομερά μαζί του και παραμένει στη θέση της- Ο Πανταζής, ο Βελισσάρης και η αναμονή και για άλλο “μπαμ”

Τίποτα δεν ανεβαίνει στη γη του facebook του Λου, έτσι να ανέβει, χωρίς λόγο. Όλα έχουν σκοπό, σκεπτικό, επιθυμούν τη διομολόγηση μιας κατάστασης. Να ιντριγκάρουν, να παραπλανήσουν τους αντιπάλους, να γεννήσουν σκέψεις και ιδέες.. Έτσι και αυτό το σημερινό.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Ποιος δεν το διάβασε όλοι το διάβασαν. Το διάβασα και εγώ. Και έμεινα στο “Πες μου γιατί ρε μοναξιά με κυνηγάς από παιδί”… Αγόρι ή κορίτσι είσαι, έμπειρος ή άπειρος, ότι και να είσαι. Δεν χρειάζεται να πιάνεις πουλιά στον αέρα. Να έχεις μυαλό ξυράφι. Τον Πάνο Καλίδη βάζεις στο μυαλό. Φοβερός διασκεδαστής.. Φοβερή και η κίνηση του Λου, να λες, τον φέρνει στην Πάτρα, στα Αστέρια. Από αυτή την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου, ξεκινάει η νέα εποχή. Σταθερή στα καθήκοντα της, στη θέση της, παραμένει η Αγγελική Ηλιάδη. Άρα, ο κύκλος των Αντύπα-Ηλιάδη κλείνει, και ανοίγει αυτός των Καλίδη-Ηλιάδη. Αυτών των δύο, που είναι φοβερή, είναι απίστευτη, η χημεία, τρομερά ταιριάζουν πάνω στην ‘ίδια πίστα. Είναι και πολύ στενοί οικογενειακοί φίλοι, λέει ο καθηγητής της νύχτας, στο tsipasblog.gr.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Υπάρχει και ο Λευτέρης Πανταζής στις 14 Φεβρουαρίου και τις 8 Μαρτίου. Υπάρχει και το Βελισσάρης-Ηλιάδη, την Κυριακή της λήξης του Καρναβαλιού (26 Φεβρουαρίου). Δεν γίνεται να τα ξεχάσεις. Ίσως και κάτι άλλο μεγάλο, να προστεθεί, υπομονή!

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.