Δεν έχει ξαναγραφτεί στην Πάτρα, τέτοιο νυχτερινό βιβλίο

Παναγιώτης Πολίτης (Λου), Λευτέρης Πανταζής

Το άτομο γνωστό, πλέον, πολύ γνωστό, πάρα πολύ γνωστό. Αλλά ουδεμία σχέση με γνωστό και πολυμεταχειρισμένο, τα κόλπα που κάνει. Μοιάζει με το βιβλίο, που για να κάνει πωλήσεις, χρειάζεται το αλατοπίπερο του. Για ποιο λόγο να πάει ο άλλος στο βιβλιοπωλείο, να το’ αγοράσει, αν προηγουμένως δεν σε προκαλέσει. Ξέρω ότι σου άναψα την περιέργεια με αυτά που γράφω, αληθινά, καθόλου ψεύτικα, σίγουρα θα τον εξιτάρουν τον πολύ κόσμο.

Έτσι και Παναγιώτης Πολίτης, αρκεί να πεις Λου, τον ξέρουν όλοι, έφτασε μέχρι την Αθήνα η φήμη του, δεν σταμάτησε στα διόδια. Και στο νυχτερινό βιβλίο, που μόλις λίγους πριν ξεκίνησε να γράφει, με τον τίτλο “μπήκα στα μπουζούκια, μπήκα στα Αστέρια”. Ακόμη το γράφει, να δω που θα σταματήσει. Είχε ξαναγράψει νυχτερινό βιβλίο το καλοκαίρι στο Ρίο, αλλά καμία σχέση με αυτό. Αυτό το δεύτερο, είναι όλο αποκαλύψεις, η μια διαδέχεται την άλλη, δεν έχει ξαναγραφτεί τέτοιο βιβλίο στην νυχτερινή πιάτσα της Πάτρας.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ο καλλιτέχνης που τραγούδησε τον έρωτα και αγάπησε τις γυναίκες όσο λίγοι, στα Αστέρια by Loy, στις 14 Φεβρουαρίου και τις 8 Μαρτίου.

Στο διαδικτυακό σπίτι του Λου, πέτυχα αυτές τις σκέψεις, που δείχνουν πως κάτι πολύ δυνατό τελειώνει, κάτι άλλο, επίσης πολύ δυνατό θα ξεκινήσει. Και δεν θα είναι το μόνο, και άλλα κόλπα θα δείτε στη πορεία. Μόλις μπήκε το 23. Και το διευκρινίζει ο Λου, απαραίτητή προϋπόθεση, η πρώτη η βασική, μετά πάνε τα λεφτά και τα άλλα, είναι η αγάπη του κόσμου. Δείγμα ότι παραμένει προσγειωμένος, κάτοικος γης, στο Facebook αυτά έγραψε :

“Πες μου γιατί ρε μοναξιά με κυνηγάς από παιδί …ήρεμο με βλέπω κάτι ωραίο τελειώνει κάτι καλύτερα έρχονται κι έχουμε πολλά για πολλά χρόνια να πούμε εγώ είμαι ο Λου της καρδιάς σας με τη δική σας αγάπη πάντα !!”

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.