Δοκιμάζει την τύχη του και στην πολιτική, ο γνωστός στους τραγουδιστές και τα μαγαζιά, Χρήστος Παπαμήτρου

Δεν έχει μεγάλη καριέρα πολιτικού, καμία καριέρα πολιτικού, αλλά η επιλογή του να το δοκιμάσει, είναι ολότελα πετυχημένη. Γιατί είναι άνθρωπος της εργασίας, όχι του καναπέ. Που θέτει τον πήχη όλο και πιο πάνω, συνέχει και συνέχεια. Δεν το φοβάται το ρίσκο, ακόμη και να μην του βγει, θα το αξιολογήσει ως ότι κάτι που δεν ήξερε, το έμαθε, και όχι ότι έχασε. Και στο καλλιτεχνικό χώρο, και σε αυτό τον τραγουδιστή και το μαγαζί, δεν υπάρχει κάποιος που να μην τον ξέρει, να μην βγει κουβέντα καλή για τον μάνατζερ Χρήστο Παπαμήτρου..

Η δήλωση του, πως θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, στο Δήμο Τανάγρας, στο πλευρό του τώρα δημάρχου Βασίλη Περγαλιά :

…διά χειρός Hλία Τσίπα

“Φίλοι μου καλησπέρα κ καλή εβδομάδα.Μετά από παρότρυνση πολλών να κατέβουν νέοι άνθρωποι στις δημοτικές εκλογές π δεν έχουν ασχοληθεί ξανά με τα κοινά κ μετά από συζητηση κ πρόταση πού με τιμάει ιδιαίτερα από τον επι 25 χρόνια φιλο μου κ δήμαρχο Τανάγρας ΒΑΣΙΛΗ ΠΕΡΓΑΛΙΑ αποφάσισα να θεσω υποψηφιότητα για δημοτικός σύμβουλος στην Δ.Ε ΟΙΝΟΦΥΤΩΝ του ΔΗΜΟΥ ΤΑΝΑΓΡΑΣ…”

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.