Η επιβράβευση έρχεται, όταν περνάει καλά ο κόσμος

Η πιο μεγάλη κουβέντα από τότε που εμφανίστηκε το νυχτερινό είδος, ανήκει σε έναν φιλόσοφο και ποιητή, από τα πιο φωτισμένα μυαλά που γεννήθηκαν. Κοίτα που ξέχασα το όνομα του : ”Στόχος είναι ο κόσμος να περάσει καλά”. Έτσι ξηγήθηκε. Όπως τα λέω. Και είναι η βαρβάτη κουβέντα. Μπροστά σε αυτήν, τίποτα άλλο δεν μετράει.

Και πρόσθεσε ότι: “Κι όμως, την έχουν ξεχάσει, οι περισσότεροι από τους σημερινούς τραγουδιστές. Για αυτό και έχουν τελειώσει, είναι καταδικασμένοι. . Μαθηματικά βέβαιο, υπολογισμένο με το σταγονόμετρο, ότι τελικώς θα εξαφανιστούν. Να προετοιμαστείτε για το σφύριγμα της λήξης. Είναι μείον στο έργο, δεν θα συνεχίσει να παίζεται. Μην παραμυθιάζεστε επειδή αυξάνεται ο πληθυσμός των like στο Insta.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

“Ο Νίκος Κουρκούλης πάλι καλά, όχι. Είναι ο ίδιος που γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καβάλα. Είναι ο ίδιος που μετέβει στη Θεσσαλονίκη, που σηματοδοτεί το ξεκίνημά του ως επαγγελματίας τραγουδιστής. Είναι ο ίδιος που κατέβηκε στην Αθήνα και κυκλοφόρησε τον πρώτο του δίσκο, με τίτλο ‘Κίνδυνο’ το 1997. Αυτός τον Κουρκούλη συναντάμε στο Frangelico, κάθε Πέμπτη και Σαββάτο. Δεν είναι διαφορετικός. Παραμένει πάντα πιστός στη διαδικασία ο κόσμος να περάσει καλά και εδικά σήμερα, που κοντεύεις να τρελαθείς.. “

Αυτό φαίνεται και δεν λείπει η επιβράβευση !!!

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Διαβάστε επίσης : Και επάξια στέκεται το Frangelicο, και λεφτά δεν υπάρχουν

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.