Επιτυχία του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές

Επιτυχία του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές

«Θα μπορουσε να πει κανεις οτι ειναι και επιτυχια τα ποσοστα του ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογες και των υποψηφιων του σε αυτες της τοπικης αυτοδιοικησης. Εχοντας λαβωθει απο το Μακεδονικο και εχοντας καταστρεψει ουσιαστικα την μεσαια ταξη και το επιχειρειν,μαλλον πρεπει να ειναι ευχαριστημενος.. Η μεταλλαξη του σε ενα κομμα αγνωστου ταυτοτητας και η αλαζονεια στελεχων του και το τεραστιο λαθος Τσιπρα να ανεχεται προσωπα της κυβερνησης του που προκαλεσαν την κοινωνια με αυτα που ελεγαν και επρατταν,εδειξε ακυβερνητο καραβι… Ο ΣΥΡΙΖΑ κινδυνευει να εξαυλωθει εκ των εσω αν δεν αποκτησει καθαρο προσωπο,δεν προβει σε βαθιες τομες και δεν αποκτησει ταυτοτητα καθως μην ξεχναμε ηρθε σαν επαναστατης και περασε τα μνημονια που δεν θα περναγαν ουτε αυτοι που κατηγορουσε…! Και ετσι δεν αρκουσε η γενικα καλη του πολιτικη στα πολυ χαμηλα στρωματα και οτι ειχε καλη διπλωματια σε γενικες γραμμες διεθνως ».

Aυτό σημειώνει ο δημοσιογράφος της 24MEDIA, Σωτήρης Γεωργίου, σε ανάρτησή του στο Facebook, σχετικά με το αποτελέσματα των εκλογών (ευρωεκλογές -αυτοδιοικητικές)

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.