Ο Πελετίδης τους έστειλε όλους μαζί για ..τείον

Ο Πελετίδης τους έστειλε όλους μαζί για ..τείον

Τι έγινε στο δήμο Πατρέων; Μούγκα όλα τα συστημικά κανάλια. Η προβολή και τα σχόλια έσκασαν για τους συστημικούς νικητές Μώραλη, Τζιτζικώστα, Μπακογιάννη και σία. Μούγκα και γαμώ τη λογοκρισία για τον Κώστα Πελετίδη. Τους πήρε τα σώβρακα, απ’ όλους τους… χρισμένους. Τους υποψήφιους των καθεστωτικών, των συστημικών κομμάτων. Αυτό έγινε στη Πάτρα. Μαγκιά του κομμουνιστή δημάρχου, γιατί έσπασε όλα τα ρεκόρ. Επανεκλέγεται δήμαρχος της πόλης με 70,00%, όταν μάλιστα τους είχε όλους απέναντι του. Από Πασόκους, πρώην Πασόκους, «γιαλαντζί» Πασόκους, κρυφούς Νεοδημοκράτες, διχασμένους δημοκράτες, σχεδόν όλα τα ΜΜΕ, επιχειρηματίες που δεν πιστεύουν πλέον σε καμία ιδεολογία, παρά μόνο στη τσέπη τους.

Ντροπή να εκλέγεται δήμαρχος ο Πελετίδης. Αυτή είναι η γνώμη μου, αν επιτρέπεται να την εκφράζω ελεύθερα. Και μάλιστα κάνοντας πλάκα στους αντιπάλους του, ενώ οι υποψήφιοι της ΝΔ, του Σύριζα, του πρώην ΠΑΣΟΚ, του ΚΚΕ ψάχνουν τη ψήφο τους.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Και δημοκρατικά τα αξιοσέβαστα κανάλια πνίγουν τον εκλογικό θρίαμβο του Πελετίδη. Τέρμα και τελείωσε, δεν υπάρχει τίποτα όρθιο. Και δεν επεμβαίνει το ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο γι’ αυτή τη ναζιστική, τη φασιστική συμπεριφορά των ΜΜΕ. Ντροπή σ’ όλους.

Δεν θα ψήφιζα ποτέ τύπους σαν τον Πολάκη και τον Πελετίδη. Δεν το επιτρέπει η αισθητική μου. Άλλο αυτό, αν βέβαια το παίζω δημοκράτης, που σημαίνει ότι έχω ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να αναδείξω το γεγονός, να μην το… προσπεράσω.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.