Σοβαρευτείτε…, κανένα λάθος δεν έκανε ο Κατσιφάρας

Σοβαρευτείτε..., κανένα λάθος δεν έκανε ο Κατσιφάρας

Με το που κάθεται η τράπουλα στο συν δύο η διαφορά, στο πρώτο γύρο των εκλογών για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, οι του Κατσιφάρα αρχίζουν και φοβούνται τον Φαρμάκη. Ειδικά μέσα στη Πάτρα. Στις μέρες που ακολούθησαν, καταλάβαμε ότι κινητοποιήθηκε όλο το παλιό ΠΑΣΟΚ. Όλοι, μα όλοι, καταλάβαμε πολύ καλά πως η Φώφη Γεννημάτα παίζει τα ρέστα της με τον Κατσιφάρα. Μέχρι και τον πρώην Πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου, έβαλε στο παιχνίδι. Την συνόδευσε στην περιοδεία της στην Αχαΐα, για να στηρίξει τον υποψήφιο του ΚΙΝΑΛ. 

Όμως, όλα άσκοπα. Τελικά η κάλπη έδειξε συντριβή. Πρώτος με διαφορά έρχεται για την περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ο Νεκτάριος Φαρμάκης, ο υποψήφιος της ΝΔ, με 56,4%. Στη δεύτερη θέση έρχεται ο Απόστολος Κατσιφάρας με 43,6% και χάνει την εκλογή

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τώρα, στο στρατόπεδο του Κατσιφάρα το γυρίζουν και υποστηρίζουν κάτι άλλα παλαβά. Ότι χάσαμε διότι δεν κάναμε εκείνο και το άλλο, διότι το είχαμε δίπορτο, ταυτοχρόνως και με ΣΥΡΙΖΑ και με ΚΙΝΑΛ, διότι μας γύρισε…τούμπα η επίσκεψη Γεννημάτα και Παπανδρέου, διότι υποτιμήσαμε τον Φαρμάκη, διότι κάναμε λάθη… Μπούρδες!

Ο Κατσιφάρας δεν έκανε κανένα λάθος. Ούτε ένα λάθος, στα ψιλά και στα χοντρά θέματα. Αυτή είναι η αλήθεια. Έκανε αυτά που μπορούσε να κάνει. Και δεν έκανε εκείνα που δεν μπορούσε να κάνει. Για ποια ανύπαρκτα και φανταστικά λάθη μιλάνε οι παπατζήδες; Που συνεχίζουν να πουλάνε το σότο, ότι είναι… προοδευτικοί, ότι είναι σοσιαλιστές, διότι μόνο με το στόμα έχουν διαφορές ουσίας με τους άλλους, τους… συντηρητικούς.

Έτσι δεν πάει. Έτσι οι γνωστοί-άγνωστοι την έβγαλαν μέχρι σήμερα, όλη την περίοδο που είχαν το πάνω χέρι “Εμείς μιλάμε με έργα, οι άλλοι με αέρα. Ποια λάθη έκανε ο Κατσιφάρας, για να μη χαθούμε στην κουβέντα;

Ας πούνε ένα λάθος. Μόνο ένα. Δεν υπάρχει κανένα λάθος. Τότε γιατί έχασε; Για τον ίδιο λόγο που είχε κερδίσει.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.