Όλα για τον Αποστόλο η Φώφη

Ο περιφερειάρχης μας έχει συνέλθει μετά το ξύλο που έφαγε την Κυριακή. Δεν έχει άλλη επιλογή παρά να τα παίξει όλα για όλα ο Απόστολος Κατσιφάρας. Επειδή δεν τον παίρνει αλλιώς, την είδε ..αλλιώς και ακολούθησε τις οδηγίες της Φώφης Γεννηματα.

Που έλεγαν να μπει στο παιχνίδι ο Γ. Παπανδρέου και ο Κ. Λαλιώτης. Οι οποίοι ήρθαν σήμερα στην Πάτρα, τον πήρανε από το χέρι και τον περιφέρανε μέσα στην πόλη. Έχουν τους λόγους τους. Ευελπιστούν να δουν τις εικόνες αυτές οι “βρυκόλακες” του αξιολύπητου σημερινού ΠΑΣΟΚ, αν χρειαστεί θα τους κλοτσήσουν μπας και ξυπνήσουν και επανεκλέγει ο κ.Κατσιφάρας στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Αυτή είναι πλέον η στρατηγική του έργου, αφού επικράτησαν πιο ψύχραιμες σκέψεις.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Διευκρίνιση. Στο σωματείο της Φώφης Γεννημάτα, εκτός του Γιώργου Παπανδρέου και του Κώστα Λαλιώτη, στη συνάντηση που είχαν στο ξενοδοχείο “Βυζαντινό”, ήταν και ο Ανδρέας Φούρας. Κοινό ζητούμενο όλων αυτών των πρώην «νταβατζήδων»-το ξανατονίζω πρώην- που σημάδεψαν την πολιτική ζωή του τόπου, είτε θετικά είτε αρνητικά, είναι να αντιστρέψουν το κλίμα. Να αποτρέψουν το σενάριο επικράτησης του κ. Φαρµάκη. Να μην χάσει την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας το ΚΙΝΑΛ. Να μην πάει η Περιφέρεια σε γαλάζια χέρια.

Στην Χαριλάου Τρικούπη εκτιμάται ότι αν ο Κατσιφάρας δει την πλάτη του Φαρμάκη, θα έχουν χάσει κάτι από την γοητεία και την ιστορία τους. Θα έχουν χάσει το τελευταίο κάστρο που τους έχει απομείνει.

Η κατάσταση δεν ήταν ποτέ τόσο σοβαρή. Είναι τόσο σοβαρή, που μπορεί να θέσει σε κίνδυνο ολόκληρο το οικοδόμημα του ΚΙΝΑΛ.

Μένει να δούμε αν τα σχέδια του σωματείου Γεννημάτα θα περπατήσουν.

Διαβάστε ακόμα:

Ψηφοφόροι είναι, όχι προβατάκια με …τσοπάνη

Το οπλοστάσιο της σφαγής Κατσιφάρα-Σπηλιόπουλου

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.