Επιστρεπτέα 6: Ψίχουλα στην νύχτα- Πήρε τα ίδια με μια …ταβέρνα !

Πέρασε στο ντούκου το γεγονός. Κι όμως παρουσιάζει πανελλήνιο ενδιαφέρον. Αξίζει να πέσει μελέτη και ανάλυση από τους ειδικούς. Τι να σημαίνει ότι η συντριπτική πλειοψηφία των νυχτερινών κέντρων, κατά 70 μέχρι και 80%, στον έκτο κύκλο της Επιστρεπτέας Προκαταβολής, έλαβαν 8 χιλιριάκα περίπου.

Λες και είναι ταβέρνες. Αυτό σημαίνει. Παθαίνεις την πλάκα σου. Oι γαλάζιοι κυβερνώντες, που θριάμβευσαν στις εκλογές και με την πλάτη της νύχτας, τώρα της δίνουν αυτά τα ψίχουλα. Σαν ένα καφέ και ένα σουβλατζίδικο της γειτονιάς. Προς θεού, δεν έχω κάτι με τα μαγαζιά αυτού του τύπου, αλλά δεν γίνεται να βάζεις μαζί δύο πράγματα που είναι ανόμοια. Άλλο εστίαση, άλλο νυχτερινή διασκέδαση. Η μέρα με την νύχτα. Άλλα έξοδα συντήρησης ο άλφα και εντελώς άλλα ο βήτα. Πως, λοιπόν, τώρα εσύ ο αφέντης, τους δίνεις το χαρτζιλίκι που είναι το ίδιο ; Και στην τελική, η εστίαση ψιλουπάρχει, με τη βοήθεια του take away και του delivery. Σε αντίθεση με την νύχτα, που έχει πεθάνει, την έχουν κλάψει, την έχουν θάψει, της έχουν κάνει τα 9μερα, τα 40ημερα, τα εξάμηνα, το ετήσιο μνημόσυνο..Το κοντέρ συνεχίζει να γράφει, αλλά σιγά, πέρα βρέχει.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Θυμήθηκα και το άλλο… περίεργο. Αλήθεια, γιατί κανείς από την νύχτα, δεν μιλάει για αυτά που μόνο το Tsipas Blog μιλάει; Για 1 χρόνο μούγκα και τουμπεκί μόνο. Δεν ξέρω γιατί αυτό… Αλήθεια. Πλέον, πολλά σενάρια παίζουν στο πονηρό μυαλό μου.

Διαβάστε επίσης : Το μεγάλο κλάμα- Ζητάνε πίσω τα χρήματα από τις επιστρεπτέες

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.