778.000 ευρώ καλείται να πληρώσει πρωτοκλασάτος τραγουδιστής

Το παιχνίδι λέγεται darts, αυτό που ρίχνεις τα βελάκια. Από την λέξη dart, που σημαίνει βελάκι, και στόχος στο εν λόγω σπορ είναι να βρεις κέντρο. Να καρφωθεί το μεταλλικό κεντρί του βέλους στην καρδιά του στρογγυλού στόχου, στον μικρότερο κύκλο, για να προσθέσει μεγαλύτερη βαθμολογία ο παίκτης.

Η κουβέντα για πασίγνωστο και κορυφαίο τραγουδιστή, πρώτης πρώτης σειράς. Έχει που έχει το βουνό από τα προβλήματα, από την πανδημία, τώρα έγινε και στόχος με δηλητηριώδη βέλη και βελάκια από γνωστό του. Από άτομο του δικού του κόσμου. Από συνεργάτη του. Ο οποίος, σύμφωνα με το nassosblog.gr, του είχε καταθέσει αγωγή. Αυτή βγήκε προχθές Παρασκευή (5/3) το απόγευμα, από το Εφετείο της Θεσσαλονίκης, είναι τελεσίδικη και τον υποχρεώνει να του καταβάλει το ποσό των 278.000 ευρώ.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Εκτός αυτού, ο τραγουδιστής, πάντα σύμφωνα με το nassosblog.gr, καλείται να πληρώσει άλλα 500.000 στο ΙΚΑ για μη καταβεβλημένες εισφορές για διάστημα μεγαλύτερο των 9 ετών.

Άρα, κάνοντας τη σούμα, βγαίνουν 778.000 ευρώ. Που πρέπει να βγάλει από την τσέπη του ο big star της πίστας.

Ασφαλώς, δεν θα κρίνουμε εμείς τις δικαστικές αποφάσεις, αν αξίζουν ή όχι, δεν έχουμε το βάρος για αυτό. Θα σημειώσω μόνο πως το darts που παίζεται εις βάρος του τραγουδιστή, δεν παίζεσαι μόνο αυτές τις μέρες και τον πληγώνει. Παίζεται πολύ καιρό τώρα και μάλιστα στα υπόγεια και στα βαλτοτόπια.  

Διαβάστε επίσης : Επιστρεπτέα 6: Ψίχουλα στην νύχτα- Πήρε τα ίδια με μια …ταβέρνα !

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.