Ένας πρωταθλητής παντού!

Άντε και γίνεσαι πρωταθλητής. Αυτό ήταν μια φορά και τέλος ; Δεν πάει έτσι! Αυτός είναι ο τυχαίος πρωταθλητής. Εγώ μιλάω για τον συνειδητοποιημένο, τον ψαγμένο. Τον αληθινό, όχι τον ψεύτικο. Να έχει φτιάξει πλάνο συγκεκριμένο, και να μην σταματήσει, αν δεν το φέρει εις πέρας. Έτσι μόνο θα έχει αποκτήσει νόημα η ζωή του.

Πως αλλιώς να στο πω. Ατέλειωτος πρωταθλητής σε αυτό, σε εκείνο. Όπου κυκλοφορεί το δίποδο, όπου υπάρχει η καλή ευκαιρία, σε κάθε γωνιά της γης. Ορμάς και την αρπάζεις, χωρίς δεύτερη σκέψη, χωρίς τα γνωστά ταμπού. Εγώ είμαι σε αυτό το είδος, έχω καταλήξει, κλείνω τα μάτια κα τα αυτιά σε οτιδήποτε άλλο.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Διαβάστε επίσης : Marina Tower, το πιο μεγάλο έργο, που θα έχουμε δει από συστάσεως του ελληνικού κράτους- Ένα παιχνίδι για πολύ μεγάλους παίκτες! Δημήτρης Φιντιρίκος, Βαγγέλης Μαρινάκης, Θοδωρής Καρυπίδης, Πανουργιάς Παπαϊωάννου (Interkat)..Και είναι και πολλά άλλα «κεφάλια», από πολλούς κλάδους οικονομικής δραστηριότητας, που αγόρασαν -μέχρι τώρα- σπίτι στον ουρανοξύστη των 200 μέτρων, στο Project Ελληνικό – Όλα τα τρανταχτά ονόματα – «Ζαλίζει» η λίστα!

Χάθηκε τα τελευταία χρόνια η μαγεία των πολύπλευρων πρωταθλητών. Μείνανε ελάχιστοι. Και στους ελάχιστους ανήκει ο Δημήτρης Φιντιρίκος. Ενώ οι χθεσινοί ήξεραν για το Momentum Group, το real estate, τα ξενοδοχεία, την φαρμακευτική κάνναβη, τα υπερπολυτελή αυτονόητα, τα φουσκωτά σκάφη. Και πιθανόν και άλλα, που δεν θέλει να φαίνεται.

Σήμερα μάθαμε για την στροφή του νεαρού επιχειρηματία, και στις υδροπονικές καλλιέργειες λαχανικών. Το είχαμε ακούσει, πλέον παίρνει σάρκα και οστά. Μιλάμε για ένα πρότζεκτ 2.6 Mw. Το οποίο, με τη γλώσσα των αριθμών, θα σημαίνει, η ετήσια παραγωγή του, θα ανέρχεται στους 2000 τόνους.

Καταλάβατε ; Οι μεγάλες δουλειές του μέλλοντος, μπείτε στο κλίμα :

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Αυτή τη σκοπιμότητα έχει η σημερνή του επίσκεψη στην Λάρισα, δεν μιλάμε για κάτι άλλο.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Από το instagram το είδαμε. Δείτε το και εσείς : ΕΔΩ

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.