Ένας φίλος, για την πρεμιέρα Αναστασιάδη, στο νέο στέκι της Παραλιακής

Και αντίστροφα ο χρόνος μετράει, για τον ανεβασμένο παίκτη του μάνατζερ Μάριου Παπαδάτου. Λέγεται Δήμος Αναστασιάδης, λέγεται πήγε νούμερο 27, στις τάσεις του Youtube. Λέγεται το “Σ’ Αγαπάω Ακόμα”. Το καινούργιο του τραγούδι, γεμάτο έρωτα, νόημα και δροσιά… Λέγεται Sasa Live Stage, το νέο στέκι της λεωφόρου Ποσειδώνος στο Ελληνικό, του Γιώργου Πάτση. Ανοίγει αυτή την Παρασκευή, 3 Ιουνίου. Λέγεται θα συνεργαστεί μαζί με τους Νivo, Ισορροπιστή, Χριστίνα Μήλιου και Ναυσικά.

Περιμένουμε κι άλλα λέγεται. Φίλος μου, που μαθαίνει τα πάντα, οποιαδήποτε ώρα, έδωσε την ζήτηση, για το πρώτο διήμερο του ανοίγματος του. Ασφυκτικά γεμάτο θα είναι το Sasa Live Stage. Η αλήθεια είναι πως θα είναι. Η αλήθεια είναι πως το περιμέναμε. Το αποτέλεσμα θα έχει σχέση με τον Αναστασιάδη, που είναι στα καλύτερα του, δείχνει αναγεννημένος. Με ποιον άλλον θα έχει σχέση ; Τον μάνατζερ Παπαδάτο, που δείχνει πως έχει τον τρόπο να το ξανακάνει. Και έχει σχέση και με τον επιχειρηματία. Τον Πάτση. Ένα σκασμό λεφτά, έσκασε για να κάνει το μαγαζί του, άλλο μαγαζί, να φτάσει πιο κοντά στον ουρανό του, να δείξει πως δεν είναι πυροτέχνημα, ήρθε για να μείνει.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.