“Ρίχνομαι” στη μάχη με όραμα και πλάνο

Η μεγαλύτερη πρεμιέρα στο σχολείο νύχτα του Γιώργου Πάτση, που έχει κάνει ποτέ. Η μεγαλύτερη διότι έχει ρίξει τα περισσότερα φράγκα και συνεπώς, έχει και τις μεγαλύτερες απαιτήσεις. Ο εν λόγω είναι ο ιδιοκτήτης του νυχτερινού κέντρου Galea, στην Παραλιακή. Που, όπως έγραψε πάλι το tsipasblog.gr, θα ενώσει δυνάμεις με τον μάνατζερ Μάριο Παπαδάτο. Όλοι το έμαθαν. Όλοι το συζητάνε. Με απίστευτη θέληση και τρέλα και οι δύο.

Και τι θες να σημαίνει αυτό ; Να πάνε μόνο με αυτή, στα τυφλά δηλαδή, για να αντιμετωπίζουν τις αντίπαλες γειτονικές ομάδες, που είναι βουνά κανονικά ; Ούτε στα μισά της διαδρομής δεν θα έφταναν, η προσπάθεια τους θα περάσει στο ντούκου, το γνωρίζουν.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Το πλάνο είναι το θέμα. Πράγματι. Και το έχουν. Έτσι είναι. Όταν ο άλλος είναι αποφασισμένος να παλέψει, και να παλέψει με στρατηγική, τακτική, για να πετύχει το μεγάλο όνειρο…Τίποτα δεν μπορεί να τον σταματήσει. Το πλάνο βρέθηκε. Ξήλωσαν όλο το Galea, το αναμόρφωσαν σύμφωνα με τις σημερινές απαιτήσεις, γεννήθηκε το Sasa Live Stage. Βάζουν : Δήμο Αναστασιάδη- Going Throught, Χριστίνα Μηλιού,Nafsica, DJ Δημήτρη Μεταξά. Και ρίχνονται στη μάχη, από την επόμενη Παρασκευή 3 Ιουνίου.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο
Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και κείμενο
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.