Κέρδισε το στοίχημα του Cabaret και έρχεται στην Πάτρα – Στο W, στον Λου !

Μοιάζει με ένα άλλο είδος τραγουδιστή ο Νίκος Απέργης. Από μια άποψη καλό είναι αυτό. Καλύτερο από το να είναι όπως όλοι οι άλλοι, άλλη μια κόπια. Ο Απέργης, λοιπόν, επικεφαλής του Cabaret Live Stage, στο Μαρούσι επί της Λεωφόρου Κηφισίας. Στο χειμώνα που πέρασε. Και με τον ανταγωνισμό από τις άλλες ομάδες, να είναι ιδιαίτερα υψηλός. Και ξέρω πώς να ξηγηθώ στην ερώτηση, αν εντέλει το κέρδισε αυτό το στοίχημα. Το κέρδισε και μάλιστα πανηγυρικά.. Είδες; Είδα, να λες. Α Και όλοι θα συμφωνήσουν, δεν δεν θα διαφωνήσουν. Να πάμε στην ανάλυση του.

Ξεκίνησε εκεί στο τέλος Νοεμβρίου και έριξε την αυλαία, την περασμένη Κυριακή. Δηλαδή σχεδόν καλοκαίρι. Δηλαδή, σημείωσε ρεαλιστικά μεγάλη διάρκεια. Δηλαδή, ο κόσμος που τον επισκεπτόταν, κάθε Σάββατο και νωρίς την Κυριακή, ήταν πολύς. Και όχι μόνο. Δηλαδή, και στο πλέον εξαφανισμένο στο πλανήτη νύχτα, παιχνίδι του λουλουδιού, ήταν εξαιρετικός. Βασιλιάς ήταν. Δηλαδή, σε όλη τη σεζόν, ήταν με διάρκεια, γιατί στο παιχνίδι του τα είχε όλα. Ναι διαφορετικός, αλλά ποιοτικός και να σημειώσω και το άλλο. Εξίσου σημαντικό. Καθαρός, χωρίς πονηράδες και ψευτιές. Όταν πολλοί άλλοι, άντεξαν μέχρι την αλλαγή του χρόνου και με 1002 ενέσεις. Πράγματι αυτά έγιναν, γιατί αν όχι, στο παιχνίδι ήταν μάπα, δεν βλεπόταν, ο ίδιος κόσμος θα τον έκανε ζάπιγκ.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Να το συνεχίσω; Χρειάζεται. Έρχεται στην Πάτρα και συγκεκριμένα στο W στο Ριο, του Παναγιώτη Λου.

Αυτή την Πέμπτη 2 Ιουνίου.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.