Κατάλαβε ποια είναι η καλύτερη συνεργασία του

Γενέθλια και απονομή χρυσού δίσκου μαζί. Από τον Αρσενάκο και την Panik. Εξελίχθηκε σε μέγα γεγονός! Λέμε για τον τραγουδιστή Γιώργο Παπαδόπουλο, που έκλεισε τα 37α του, και με αφορμή αυτό, κατάλαβε ποια ήταν καλύτερη συνεργασία της καριέρας του. Η περσινή. Αυτή με την φανέλα του Omega Live Stage. Με αυτή την ομάδα, με αυτή την φανέλα. Μ’ αυτούς και συμπαίκτες τον Γιώργο Γιαννιά και την Χριστίνα Σάλτη. Το λέει αυτός, που στην νύχτα, στο ποδόσφαιρο που παίζει είναι ο βασιλιάς! Το Τσίπας Μπλοκ. Κυρίες και Κύριοι.

Πάμε στο γεγονός, στα γενέθλιά του Γιώργου Παπαδόπουλου. Το αγαπημένο team του Omega Live Stage, του τα ετοίμασε όλα και ενώ αυτός δεν ήξερε τίποτα. Εκεί ήταν όλοι. Στο Bokan Club, Βουτάδων 54 Κεραμεικός (Γκάζι). Από την σύζυγο του, Γαλάτεια Βασιλειάδη, φίλοι, συνάδελφοι και συνεργάτες. Μ’ άλλα λόγια, Άντζελα Δημητρίου, Κέλλυ Κελεκίδου, Ανδρομάχη, Μελίνα Ασλανίδου, Χατζίδου, Αρσενάκος, Ετεοκλής Παύλου, Λάμπρος Κωνσταντάρας, Παντελής Καναράκης. Δεν θυμάμαι άλλους. Και ήταν επίσης και όλες οι εκπομπές και τα κανάλια.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Το παιχνίδι μεταδόθηκε ζωντανό στον πλανήτη του Instagram.

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα ΕΔΩ

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.