Από Δήμου ρεσιτάλ δημοσιογραφίας

Σπύρος Δήμου - Γιώργος Μπάρλος

Ο Σπύρος Δήμου, διαψεύδει τα “έγκυρα” δημοσιεύματα, τα οποία δίνουν τα ρέστα τους, λέγοντας πως δεν θα συνεχίσει στην Παναχαΐκή, χωρίς ποτέ να έχουν ρωτήσει τον ίδιον, για αυτό το θέμα.

Ο “πετρελαιάς” και χρυσός χορηγός της ομάδας, μπορεί να μην είναι δημοσιογράφος, ωστόσο παίζει αυστηρά με τους κανόνες της δημοσιογραφίας εκείνης, που βασίζεται στην αρχή της εξακρίβωσης της πληροφορίας.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Έχουμε και λέμε, για να είμαστε συγκεκριμένοι. Με δηλώσεις του στο patragoal.gr, του Αποστόλη Νικολόπουλου, λέει πως δεν είπε σε κανέναν αν θα συνεχίσει η όχι. Και που ‘σαι ακόμα, τα καλύτερα ίσως να τα περιμένουμε λίαν προσεχώς, αφού αυτή τη γεύση μου αφήνει, διαβάζοντας την δήλωση του, ότι “Με το καλό να ξεκινήσει η νέα χρονιά και εδώ είμαστε. Ο πρόεδρος κάνει μεγάλη προσπάθεια και πιστεύω θα πάνε όλα κατ’ ευχήν“.

Αναλυτικά, ανέφερε τα εξής :

“Σε απάντηση των δημοσιευμάτων που αναφέρονται στο όνομα μου έχω να πω ότι δεν είπα σε κανέναν ότι παραμένω ή σταματάω από την χορηγία μου στην ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891. Ωστόσο επειδή βλέπω ότι έγινε θέμα θέλω να πω δύο πράγματα.

Λόγω της κατάστασης με τον κορονοϊό και της διακόπης του ποδοσφαιρικού προγράμματος, η φανέλα έπαιξε με την εταιρεία μου δύο φορές. Δεν με νοιάζει τόσο πολύ αυτό, αλλά πρέπει να λέγεται. Έπαιξε με 150.000 ευρώ σε δύο αγώνες. Εγώ δεν είμαι μέτοχος. Αγαπώ την Πάτρα, την Παναχαϊκή και την βοήθησα με το παραπάνω. Και τη νέα σεζόν αν πάνε τα πράγματα καλά και χρειαστεί βοήθεια θα είμαι δίπλα. Χαίρομαι που τήρησα το λόγο μου στο ακέραιο.

Τέλος θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους οπαδούς και σε πολλούς ανθρώπους για τα καλά τους λόγια προς το πρόσωπο μου μέσα στα social media και σε διαφορά blogs. Ενημερώνομαι από τους συνεργάτες μου καθημερινά. Με το καλό να ξεκινήσει η νέα χρονιά και εδώ είμαστε. Ο πρόεδρος κάνει μεγάλη προσπάθεια και πιστεύω θα πάνε όλα κατ’ ευχήν

Διαβάστε ακόμα: Οβρυά backstage & παραλειπόμενα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.