Οι άλλοι άμυνα, ο Μπερτάκης επίθεση

Κωνσταντίνος Αργυρός- Ελένη Φουρέιρα - Πέτρος Ιακωβίδης

Έψαξε πολύ ο Κώστας Μπερτάκης για να βρει τις… κατάλληλες ημερομηνίες στις πρόγραμμα των φετινών συναυλιών του MARKIZ Experience, στην Καλλιθέα Χαλκιδικής. Είναι κάτι που σίγουρα έκανε και δικαιολογημένα, γιατί ο κορωνοϊός ξαναφουντώνει στη χώρα μας, με την κυβέρνηση να εξετάζει πολύ σοβαρά την παράταση του μέτρου της απαγόρευσης των πανηγυριών έως το τέλος Αυγούστου. Οπότε, όλα κρέμονται σε μια λεπτή κλωστή και έρχονται στιγμές που σκέφτεσαι μήπως πάνε χαμένες οι θυσίες. Μήπως το πλάνο που έβαλες μπροστά στραβώσει ; Μήπως εσύ θα το προσπαθήσεις, αλλά δεν θα σου κάτσει;

Τέλος πάντων, είναι στο Dna του συγκεκριμένου επιχειρηματία να παίρνει το ρίσκο. Δύσκολο, απίθανο όταν είσαι τόσο μεγάλο μέγεθος, να βρίσκεται σε τέτοια θέση και να κρατάει θέση άμυνας στο γήπεδο.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Πιάνω το κουβάρι από την καλλιτεχνική του ναυαρχίδα. Τον Κωνσταντίνο Αργυρό. Ανακοινώθηκαν οι τρεις εμφανίσεις του στο Markiz, στις 25 Ιουλίου, στις 31 του ίδιου μήνα και την 1η Αυγούστου!

Η επόμενη είναι η Ελένη Φουριερα, η οποία θα είναι για μια βραδιά, στις 25/7, στον ίδιο χώρο.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κείμενο

Τα βρήκαν και τα συμφώνησαν και για τον Πέτρο Ιακωβίδη. 31/7 και 1/8 στο Markiz.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κείμενο

Διαβάστε επίσης : Γιατί ο Μπερτάκης ξεκίνησε τόσο νωρίς το promo του;

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.