Γιατί ο Μπερτάκης ξεκίνησε τόσο νωρίς το promo του;

Η κεντρική αφίσα του Νίκου Οικονομόπουλου, που τοποθετήθηκε έξω στο Fantasia

Από τότε που έγινε γνωστό, ότι ο τραγουδιστής Νίκος Οικονομόπουλος έδωσε τα χέρια με τον επιχειρηματία Κώστα Μπερτάκη, όλοι στο μικρό χωριό της νύχτας ενθουσιάστηκαν. Ε, καλά, όχι όλοι…, υπήρξαν και κάποιοι που αγχώθηκαν, μια και όλοι – τραγουδιστές, χορευτές, μετρ, μουσικοί – ήθελαν να συμμετέχουν σε αυτή τη συνεργασία.

Ο Νίκος Οικονομόπουλος από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο στο Fantasia: Αυτό έγραφε η επίσημη ανακοίνωση, που αναρτήθηκε χθες από τα social media του νυχτεριού κέντρου και των ανθρώπων του Μπερτάκη.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Κατ’ αρχήν. Γιατί ο Μπερτάκης αποφάσισε τόσο νωρίς να ξεκινήσει το promo του; Όσοι ασχολούνται με τούτο το ζήτημα, χρειάζεται πρώτα να συμφωνήσουν στο κίνητρο του Μπερτάκη. Το ξέρει πολύ καλά ο Μπερτάκης, έχει ζυγίσει στον πόντο τις αντιδράσεις να προαναγγείλει από τώρα, μέσα Ιουλίου, για τον Οικονομόπουλο, τον γνήσιο λαϊκό πολύ κάλο τραγουδιστή, ότι θα τον έχει στο Φαντασία, από αρχές Σεπτέμβρη. Γιατί, λοιπόν, κάνει την κίνηση του τόσο νωρίς;

Όχι δεν κάνει επίδειξη δύναμης ο Μπερτάκης, ούτε ο ίδιος έχει αγωνία να πουλήσει μπόι.

Τι λέμε; Δεν είναι θέμα επίδειξης. Είναι θέμα προνοητικότητας, σωστού προγραμματισμού, ταχύτητας, του Μπερτάκη, ο οποίος επιθυμεί να στρώσει το έδαφος σωστά, διότι αυτή είναι η ειδικότητα του. Ο Κώστας, στη τελική σκέψη, από τότε που πήρε το Φαντασία, έτσι δουλεύει. Δεν το αποφάσισε φέτος.

Διαβάστε επίσης : Μελετημένη απόφαση να είναι Φαντασία

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.