Μελετημένη απόφαση να είναι Φαντασία

Νίκος Οικονομόπουλος

Άλυτο σταυρόλεξο για κάποιους. Δεν μπορούν να βρουν την απάντηση. Γιατί ενώ ξέρουν πως ο πετυχημένος τραγουδιστής Νίκος Οικονομόπουλος βρίσκεται πια στο στρατόπεδο του Κώστα Μπερτάκη, ωστόσο δεν γνωρίζουν το νυχτερινό κέντρο και την περίοδο που θα ξεκινήσει εμφανίσεις.

Από τους συνεργάτες μου, συγκεκριμένα τον έναν που τα ξέρει όλα, άρα ξέρει τι του γίνεται, ο Οικονομόπουλος θα βρίσκεται στο Fantasia, από Σεπτέμβρη. Και φυσικά, όχι, ξαφνικά. Όχι, βέβαια. Μια τόσο σοβαρή απόφαση δεν είναι της στιγμής. Δεν είναι η συνεχής περιστροφή γύρω από τον εαυτό σου και τελικά να μη ψήνεται σωστά η δουλειά. Για κάποιους μπορεί να είναι έτσι, για τον Μπερτάκη είναι κίνηση προαποφασισμένη, μελετημένη, μετά από ώριμη σκέψη, που δεν πάρθηκε εν ψυχρώ, και αφού μελέτησε όλες τις παραμέτρους. Όταν, πλέον, διαπίστωσε πως τον συμφέρει επικοινωνιακά, οικονομικά, ότι θα ”κάνει ταμείο”, αλλά και κοινωνικά. Δηλαδή; Έτσι, όπως ήρθαν τα πράγματα, δεν κρίνεται ο τραγουδιστής- αλλά και ο επιχειρηματίας- ξεκομμένα από τον κυβερνήτη κορονοϊο. Γιατί μόνος αυτός παίρνει τις αποφάσεις. Δηλαδή. Για τον αν θα έρθει δεύτερο κύμα στην Ελλάδα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Πέρα απ ‘αυτό. Τι λένε τα γκάλοπ για τον Οικονομόπουλο ; Μιλάμε σοβαρά; Ναι. Στα γκάλοπ της νύχτας, όπως τα γκάλοπ της πολιτικής, ψηφίζει ο κόσμος, δηλαδή ό,τι πιο αξιόπιστο. Υπόθεση προτίμησης του κόσμου, δηλαδή, του ισχυρού κομμάτι της κοινωνίας, τον οποίον τον θέλουν όσο πιο σύντομα γίνεται στο Fantasia.

Ύστερα είναι και το άλλο. Πράγματι, η παρουσία Οικονομόπουλου στον Μπερτάκη γενικώς και η αναμενόμενη στο Fantasia ειδικώς, ναι, έχει κερδίσει τις εντυπώσεις. Το θέμα είναι ποιος, ποιον, θα βάλει ο Μπερτάκης δίπλα στον Οικονομόπουλο ; Λέτε τον Ιακωβίδη ; Σκέψη που μου γεννήθηκε, βλέποντας instastory του, ότι προχθές ήταν στο Fantasia. Προσωπικά θα μου άρεσε. Γιατί; Επειδή από την πρώτη μέρα, που εντάθηκε στον Μπερτάκη, έχει δώσει δείγματα καλού συμπαίκτη. Τον κοζάρεις και λες είναι ομαδικός «παίκτης». Σε καμιά περίπτωση υπόγειος και που θα σου δημιουργήσει πρόβλημα στο σχεδιασμό και την οργάνωση του συνολικού οικοδομήματος.

Διαβάστε ακόμα: Η συμβουλή του Μπερτάκη στον Ιακωβίδη

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.