Δες τα …παπούτσια του και μάθε τον Σπύρο Σκιαδαρέση

Δίνει μία ιδιαίτερη χροιά, μία αίγλη, συσπειρώνει, προσελκύει, η παρουσία Ανδρουλάκη-Παπανδρέου. Αυτή τη κουβέντα άκουσα προχθές, από συναδέλφους, σε πηγαδάκι σε καφέ επί του πεζοδρόμου της Ρηγα Φεραίου, όταν πληροφορήθηκαν για την παρουσία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, και του πρώην Πρωθυπουργού.

Στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού «Νέα Δυτική Ελλάδα – Ενωμένοι Μπορούμε» του επικεφαλής, υποψήφιου Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος, Σπύρου Σκιαδαρέση. Θα πραγματοποιηθούν απόψε στις 21.00 στην Τριών Συμμάχων. Έχει κάθε λόγο να καμαρώνει.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Το ένα και το άλλο. Από όταν ξεκίνησε και επίσημα η προεκλογική περίοδος, πηγαινοέρχεται κάθε μέρα σπίτι, – σπίτι. Ακόμα και σε περιοχές, που μόνο με καλό GPS δύνανται να εντοπίσεις. Αλλά δεν παραπονιέται, του αρέσει, «γιατί είναι κοντά στην κοινωνία». Όχι, δεν είναι φοβάται, πως θα λασπώσει τα δερμάτινα παπούτσια του, δεν είναι πολιτικός που ζει μόνο στην Αρόη.

.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.