Γύρνα στην παλιά σου γειτονιά κι άκου ιστορίες…

Κάποιος έθεσε υποψηφιότητα στις εκλογές και επειδή είναι ψηλός, όμορφος και παίζει πρώτο τραπέζι πίστα στην δημοσιότητα, θα βγει τρένο, ε; Όχι, με τίποτα. Αυτά είναι παλιά κόλπα. Ξέρεις ποια είναι τα νέα κόλπα;

Ε, λοιπόν, δεν έχει καμία τύχη, αν δεν πάς παντού και με τα πόδια, σε όλες τις γειτονιές. Από τις πιο πυκνοκατοικημένες, μέχρι τις παρατημένες επί δεκαετίες. Μακρινά-Κόντα. Νότια- Βόρεια. Δυτικά-Ανατολικά. Να περπατήσεις δίπλα, δίπλα, να σφίξεις τα χέρια και των πλουσίων και των φτωχών. Όλα τα άλλα, να τα γράψετε στα παλιά σας παπούτσια και να τα πάτε στην αποθήκη, μαζί με την υπόλοιπη σαβούρα.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δημήτρης Μεσούλας: Αποτελεί το πιο ζωντανό παράδειγμα αυτής της συνταγής. Σήμερα είναι ένας επιχειρηματίας σημαντικού μεγέθους, που όλοι τον υπολογίζουν. Όμως δεν αλλάζει, με τίποτα, εκεί που μεγάλωσε, τις γειτονιές του Αγίου Δημητρίου. Κι αυτοί τον εκτιμούν και τον στηρίζουν σε κάθε του βήμα.

Όπως χθες. Περίπου 100 φίλοι και υποστηρικτές του, μαζεύτηκαν, προκειμένου να ακούσουν το νικητήριο μήνυμα του. Σήμερα, όλοι ξέρουν πως διεκδικεί με αξιώσεις την είσοδό του στο Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης, με την ομάδα του Γιάννη Μώραλη.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.