Ο Βελισσάρης είναι ο Βελισσάρης, αλλά δεν μένει σε αυτό

Προσωπικότητες και προσωπικότητες υποκλίνονται σήμερα στον Γιώργο Βελισσάρη. Τον χωρίς συζήτηση μακράν, πιο σωστά εκτός κάθε συναγωνισμού, περισσότερο τραγουδιστή των λεγόμενων δημοτικών ασμάτων. Να τον πεις πριγκιπόπουλο και αυτοδημιούργητο, είναι το λιγότερο, και είναι χαρακτηρισμοί που δεν απευθύνονται σε εκατοντάδες καλλιτέχνες. Σε κάθε τυχαίο, μέτριο πρόσωπο.

Ο Βελισσάρης, είναι το κάτι άλλο. Το εντελώς κάτι άλλο. Δυνατός και με κερκίδα πιο πορωμένη από ποτέ. Οι οπαδοί του ακούγονται λες και πάνε σε πολεμική επιχειρήση. Οι εμφανίσεις του σε όλη την Ελλάδα, δεν είναι ο μόνος λόγος. Προστέθηκε και άλλος. Η εκλογική “μάχη” για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, που συνέδεσε το όνομα του με τον Νεκτάριο Φαρμάκη, τον νεοδημοκράτη.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Γιώργος Βελισσάρης, Νεκτάριος Φαρμάκης

Και αν τον αντιμετωπίσει κανείς κατηγορώντας τον ως αδιάφορο, αμέριμνο, αμέτοχος, αδρανή, αμελή κ.α. Απλά θα του δείξουμε αυτές τις φώτο. Μόνο χθες επισκέφτηκε : Καραμεσιναίικα-Γιουλαίικα-Κρίνος-Σαγαίικα!

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.