Δείτε βίντεο : Με το «γράμμα του νόμου» μετράνε στο Romeo

Δείτε βίντεο : Με το «γράμμα του νόμου» μετράνε στο Romeo

O φόβος, όχι να μην τον κολλήσεις, αλλά μη φας κανένα πρόστιμο εξαιτίας του, του νέου, του παλιού, σίγουρα του κορωνοϊού, είναι ο ρυθμιστής της λειτουργίας των νυχτερινών κέντρων. Αν φωλιάσει μέσα σου, παραλύει τη σκέψη και αδρανοποιεί το σώμα. Οδηγεί σε συμπεριφορές, που είναι απολύτως κατανοητές. Ο φόβος του, γεννάει να είσαι σχολαστικός και να μην ψάχνεις για σφάλματα. Και να το τραβάς μέχρι εκεί που σε παίρνει, γιατί αν το ξεπεράσεις πιθανόν να έχει την ίδια τύχη με το “Penarrubia”, αλλά και 5 ακόμη μεγάλων νυχτερινών μαγαζιών στην Αττική, που δεν τήρησαν τα μέτρα και αναπόφευκτα ..έφαγαν λουκέτο και τσουχτερό πρόστιμο. Απόδειξη ότι η κυβέρνηση δεν παίζει. Απόδειξη ότι τρέμουν τα club, σε αντίθεση με τα μπουζούκια, που είναι πιο σοβαρά, όπως έγραψε νωρίτερα και επιβεβαιώθηκε αργότερα το tsipasblog.gr.

Φαίνεται να το γνωρίζει αυτό ο Γιώργος Γιγουρτάκης, του YTON the music show, αλλά και του Romeo, στην πολυσύχναστη και σημείο αναφοράς το καλοκαίρι παραλιακή της Αθήνας, που ετοιμάζεται να “ριχτεί στη μάχη”, με Φέρρη- Ζοζεφιν-Λιόλιου-Ζώτο.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Και επειδή θέλει να το λειτουργήσει σύμφωνα με το νόμο, πάντα με αυτό, όποιο κι αν είναι, και δεν θέλει να το παίξει “αντιστασταικός”, ούτε νομίζει ότι είναι κάποιος, “ανέβασε” βίντεο που δείχνει ότι μετράει με τη μεζούρα τις αποστάσεις των τραπεζιών.

Δείτε το ΕΔΩ

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.