Τρέμουν τα club, πιο σοβαρά τα μπουζούκια

Νίκος Βέρτης- Πάολα- Κουρκούλης

Προειδοποίηση. Ό,τι διαβάσετε στη συνέχεια είναι πραγματικό. Καθόλου τραβηγμένο, υπερβολικό, κινηματογραφικό. Έχουμε και λέμε, λοιπόν…

Αποκλειστικό- “Ξεκλειδώνει” η νύχτα, ναι μεν, αλλά με εντατικούς έλεγχους σε όσους έχουν “αποθρασυνθεί”. Γράφτηκε από το TsipasBlog. Όχι το 2013 μετά Χριστό. Αλλά αμέσως μετά το “ξεκλείδωμα” της νυχτερινής διασκέδασης από την κυβέρνηση. Όταν, την ίδια ώρα, κάποιοι πανηγύριζαν. Οι οποίοι την είδαν εγγονοί θεού, γιοί υπέρθεου, και γι’ αυτό δεν τήρησαν κανένα μέτρο. Ούτε για χάρη της δημοσιότητας. Ελπίζοντας να «βγάλουν τα σπασμένα, έκαναν ότι γούσταραν, βάζοντας κόσμο, να “κρέμεται” μέχρι και στην κορυφή, όχι μόνο στα πλάγια.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Φοβερά πράγματα. Και σήμερα, μετά το γερό «χαστούκι» στο Penarrubia, απόδειξη ότι η κυβέρνησή δεν παίζει, συν και την αύξηση των κρουσμάτων, τρέμουν σαν το ψάρι. Μήπως το σόου Lock down έχει και άλλα επεισόδια και οι πρωταγωνιστές είναι αυτοί. Στους clubber αναφέρομαι, κυρίως. Γιατί σε ότι αφορά τα μπουζούκια, σε αυτά που ανοίγουν πρώτα, στο Υτον (Βέρτης) και το Teatro (Πάολα-Κουρκούλης), βλέπω σοβαρότητα. Δείχνουν έτοιμοι να τηρήσουν πιστά τους κανόνες, και όχι να παίξουν με ζαβολιές.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.