Χάνεσαι στα μεγάλα καράβια

Καράβια. Ξέχνα τα καθημερινά, τα συνηθισμένα, τα απλά, τα αδιάφορα, τα ξώφαλτσα καράβια. Μιλάμε για τα μεγάλα, αυτά που σε αλλάζουν επίπεδο, προκαλούν θαμαστό στα μάτια των άλλων, που σου δίνουν κύρος και δύναμη. Και πρόσεξε. Απλώνω τα πράγματα όπως κάνει η δασκάλα στο νηπιαγωγείο. Από την αλφαβήτα ξεκινάω, ας είσαι κάποιας ηλικίας. Δεν τα έχεις μάθει τα γράμματα στο βάθος και στην ουσία τους. Γι’ αυτό κι εγώ, πριν προχωρήσω στο παρακάτω, στο παραμέσα, στο παραπέρα, κάνω παράκληση πρώτα να μασάς την κάθε μπουκιά. Και αφού την χωνέψεις, να πεις τα δικά σου.

Τα μεγάλα καράβια. Τα θέλουν όλοι, λένε. Παραμύθια. Ένας, δύο, τρείς, ίσως και τέσσερεις, όχι σαράντα τέσσερεις είναι οι κυνηγοί των μεγάλων καραβιών. Άντε και εγώ λέω βλακείες, μου αρέσει να λέω βλακείες. Όμως, δεν μπορώ να αγνοήσω τα όσα γράφει ο Γιάννης Λάσκος. Καπετάνιος μεγάλου καραβιού, της βιομηχανίας επεξεργασίας κρεάτων Plus Meat, στην Λεωφόρο Ιωνίας 86, στο Αχαρνές Αττικής.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

“ΕΙΝΑΙ 4.20…Κ ΠΩΣ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙΣ…ΒΑΡΥ ΤΟ ΣΩΜΑ ΣΟΥ…ΒΑΡΥ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΓΕΜΑΤΟ ΘΕΜΑΤΑ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΕΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΚΕΨΕΙΣ…ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΜΙΛΑΣ ΜΕ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΟΥΣ ΛΟΓΙΣΤΕΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΠΥ ΚΛΗΡΟΥ ΜΕΣΙΤΕΣΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΕΣ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΜΕΤΑΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗ ΧΑΡΗ ΤΟΥ Κ ΤΗΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΛΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΕΚΛΕΨΑΝ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΓΙΑΤΙ ΨΑΧΝΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΗΡΘΕ ΠΟΛΥ Η ΕΦΟΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΞΕ ΤΟ ΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣΕ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΔΑΝΕΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΑΙ ΕΚΕΙ Κ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΜΑΛΑΚΙΑ…Κ ΕΣΥ ΕΙΝΑΙ 4.30 Κ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ Ο ΛΑΣΚΟΣ Κ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ 500 ΜΗΝΥΜΑΤΑ Κ ΚΛΗΣΕΙΣ ΑΝΑ ΜΕΡΑ Κ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ…ΦΟΡΤΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ…ΝΟΥΜΕΡΑ ΔΥΣΘΕΩΡΑΤΑ…ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ…ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΠΛΕΓΜΕΝΕΣ…ΥΠΕΡΕΝΤΑΣΗ Κ ΑΓΧΟΣ…ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΜΙΣΗ ΜΕΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΧΑΤΕ…ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΥΤΕ ΜΙΣΗ…”

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Διαβάστε επίσης : Στον τουρισμό “μπαίνει” ο Λάσκος

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.