Στον τουρισμό “μπαίνει” ο Λάσκος

Είναι, λένε, η επέκταση στον κλάδο του τουρισμού της οικογένειας Λάσκου, που στην επεξεργασία κρέατος, μέσω της Plus Meat S.A, αναπτύσσεται με μεγάλη ταχύτητά και η δύναμη της σήμερα είναι μεγάλη. Κι έτσι είναι, διότι ό,τι ανακοινώνεται, από το Facebook προφίλ του Γιάννη Λάσου, αυτό είναι. Ούτε σέντσι περισσότερο ή λιγότερο. Στη δημιουργία ενός καλαίσθητου boutique hotel, στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας, αποφάσισε να κάνει.

Η ανακοίνωση :

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.