Ο Τσίπρας κοιτάζει πίσω του, όχι μπροστά του

Στην τηλεόραση τα έλεγε μια χαρά ο Κυριάκος Μητσοτάκης, από τότε που ήταν ψάρακας, βουλευτάκος ακόμα. Κι όταν έβαλε υποψηφίοτητα για πρόεδρος της ΝΔ το πρώτο που σκεφτόσουν ήταν πως το παιδί δεν έχει κοψιά αρχηγού. Μ’ αυτή την καλοσυνάτη, τη φοβιτσιάρικη φατσούλα έχει το θράσος να γίνει αύριο πρωθυπουργός; Γιατί, όχι! Ο κάθε άλλος θα έχει τον πρώτο λόγο με αντίπαλο τον χαμένο από χέρι Τσίπρα.

Έτσι κι έγινε το 2019, σα σήμερα 7 Ιουλίου. Περίπατο πήρε τις εθνικές εκλογές ο αδελφός της Ντόρας. Και γιατί να μη δούμε κυβερνήτη της Ελλάδος τον Μητσοτάκη τζούνιορ, όταν στην ίδια καρέκλα οι Έλληνες είχαν στείλει τον τζούνιορ Καραμανλή και τον τζούνιορ Παπαπανδρέου. Και οι δυο για κλωτσές, τις περισσότερες ο επόμενος σωτήρας, ο Τσίπρας, η ντροπή της αριστεράς αυτός.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Στις εκλογές του 2019 ο Κυριάκος μας μάζεψε 39.85% και ο Αλέξης μας μόνο 31,53%. Γιατί τόσο μεγάλη διαφορά ανάμεσα στα δυο μεγάλα κόμματα; Επειδή ο σύριζας ποτέ δεν ήταν μεγάλο κόμμα. Ποτέ δεν σταθεροποιήθηκε σε μεγάλη κομματική δύναμη, παρ’ ό,τι το ευνόησαν οι συνθήκες. Πρώτα η απουσία άλλου κόμματος, που να απειλεί τον Σύριζα. Το πρώην ΠΑΣΟΚ που κατέβηκε ως Κινάλ και Κιδησο και Προοδευτικό τάδε παραμύθι διασώθηκε με 8,10%. 

Με τρίτο κόμμα το μπαστάρδεμα κρυφοπασόκ- κινάλ, ο σύριζας έπαθε συντριβή, με περισσότερες από οκτώ μονάδες διαφορά από τον Μητσοτάκη. Και όπως δείχνει το πράμα ο Τσίπρας με το ξεκάθαρα πρωσοποπαγές του κόμμα ενδιαφέρεται πλέον να κρατηθεί στη δευτεριά, μη χάσει πόντους από το πρώην αμαρτωλό ΠΑΣΟΚ, παρά να πλησιάσει την ΝΔ.

-apodytiriakias.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.