Αυτός είναι, δεν άλλαξε, παρά την λάσπη

O Δημήτρης Φιντιρίκος κάλυψε τα λειτουργικά έξοδα, για ολόκληρο το έτος, στο 1ο Εθελοντικό Συντονιστικό Κέντρο στην Ελλάδα, που ετοιμάζεται, από την Humanity Greece (περισσότερα ΕΔΩ). Ο Δημήτρης Φιντιρίκος στηρίζει έμπρακτα, και αυτή την πολύ σημαντική προσπάθεια. Ο Δημήτρης Φιντιρίκος θα μπορούσε να μην βγει πάλι μπροστά, να μείνει πίσω, και θα τον καταλαβαίναμε. Δεν θα ήταν έκπληξή. Θα λέγαμε είναι το αποτέλεσμα του τόνου λάσπης, της άδικης, της ανήθικης. Που με αφορμή την υπόθεση του βιασμού της Θεσσαλονίκης, εκτοξεύθηκε εναντίων του, από κέντρα σκοτεινά και πολύ συγκεκριμένα. Να τον θάψουν ζωντανό αποπειράθηκαν, δεν τα κατάφεραν όμως. Το φως πάντα νικά το σκοτάδι.

Η κίνηση του Φιντιρίκου, λέει πολλά. Είναι εύκολα αντιληπτό ότι ο κόσμος αλλάζει κατά πολύ και προς το χειρότερο. Ο φθόνος, και η ζήλεια, τα θανατηφόρα δηλητήρια της ψυχής, είναι παντού γύρω μας.. Αλλά αυτός, δεν άλλαξε και αποκλείεται να αλλάξει.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αυτός ο Φιντιρίκος, αξίζει ένα μεγάλο χειροκρότημα, αξίζει να ακούσει το μπράβο, αξίζει τα καλύτερα. Τράβηξε πολλά, σε εποχές, δύσκολες και πονηρές, που όμως κατέδειξε τις απίστευτες ψυχικές αντοχές του. Επιβεβαίωσε την αξία, τα κυβικά της καρδιάς του.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.