Άλλοι κάνουν πόλεμο, άλλοι το χαβά τους σε ..πορείες

Στην Αθήνα. Έλληνες διαδήλωσαν τα… αισθήματα και τις απόψεις τους για τον πόλεμο στην Ουκρανία. Δυο διαφορετικά πλάνα. Διαδηλωτές στο πλευρό της Ουκρανίας, και στην κόντρα διπλάσιοι έστησαν αυτοκινητοπομπή υπέρ της ρωσικής εισβολής. Με σημαίες της Ρωσίας και της Ελλάδος στα Ι.Χ, τους.

Συμπερασμα. Άλλοι κάνουν πόλεμο στην Ουκρανία, κι άλλοι στο κέντρο της Αθήνας έχουν το χαβά τους. Αυτή είναι η αλήθεια. Και οι μεν και οι δε κάνουν την πλάκα τους, μόνο που δεν το ξέρουν. 

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Οι διαδηλωτές δεν είναι με την Ρωσία ή την Ουκρανία. Ούτε υπέρ είναι, ούτε κατά της μιας και της άλλης χώρας, Τότε με ποιον είναι; Με την… αντιπαλότητα είναι. Με την κόντρα είναι. Δώστους κόντρα και πάρτους τη ψυχή, την ιδεολογική, την πολιτική, την ποδοσφαιρική, τη θρησκευτική.

Και δεν το ξέρει ο ίδιος ο οργισμένος διαδηλωτής. Ποιος να του το πει; Αυτός είναι δοσμένος στον αγώνα για το δίκαιο, γαι το σωστό, το καλό, όμως στην πραγματικότητα κατεβαίνει στον αγώνα διλότι είναι εθισμένος στην αντιπαλότητα. Και μην του πείς την αλήθεια, θα πέσει σε βαριά κατάθλιψη.

-apodytiriakias.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.