Αστραπή! Ο Λιβάνης δεν είναι πια με τον Τσακουμάκο

Γιώργος Λιβάνης - Γιάννης Τσακουμάκος

Πληροφορία από πολύ μέσα, επιβεβαιωμένη. Και σίγουρα θα αφορά πολλούς. Από το Τσίπας Μπλοκ, θα την ακούσετε.. Ο τραγουδιστής της κατηγορίας “είναι ο επόμενος, για να αποδειχθεί μεγάλος”. Ποιος είναι αυτός; Ο Γιώργος Λιβάνης.  Έληξε η συνεργασία, δεν θα στηριχτεί πια στις δυνάμεις του Γιάννη Τσακουμάκου. Είναι ο κύριος της φωτογραφίας, στ’ δεξιά. Που πριν λίγες μέρες είχε τα γενέθλιά του. Το αφεντικό του Κέντρου Αθηνών, του νυχτερινού κέντρου, που επίσης και στην επόμενη σεζόν, θα έχει στο τιμόνι τον Γιώργο Μαζωνάκη.

Το άκουσμα της είδησης, απετέλεσε έκπληξη!… Μεγάλη έκπληξη. Κάνει μπαμ. Τον Λιβάνη ο Τσακουμάκος, τον ανέλαβε τον Ιούνιο του 2020, πάλι το είχε φέρει στο φως το Τσίπας Μπλοκ. Όλοι είχαν πει τότε, του έκατσε η καλή ζαριά. Επένδυσε πάνω του αρκετά λεφτά και αποδεδειγμένα. Τραγούδια του έβγαλε, από τους κορυφαίο συνθετικό δίδυμο Ηλία Φιλίππου – Κυριάκο Παπαδόπουλο, δίπλα στον Μαζωνάκη, τον είχε τον χειμώνα που πέρασε…Η τελευταία σελίδα ήταν αυτή. Η δουλειά μένει εκεί, δεν θα προχωρήσει.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Ποια είναι η επόμενη μέρα. Η επόμενη μέρα λοιπόν. Τις καλοκαιρινές συναυλίες, του Λιβάνη, τις τρέχει η Panik. Αλλά παράλληλα, αυτό που τον καεί περισσότερο, είναι με ποιον παίκτη της επιχειρηματικής και ανταγωνιστικής νύχτας, θα σμίξει. Στις αρκετές προτάσεις που εμφανίζεται να έχει, δεν προχώρησαν οι δύο, βραχυκύκλωσαν.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.