Arcane: To απόλυτο club της ηλεκτρονικής μουσικής έρχεται στο Γκάζι!

Ένα νέο club ανοίγει στην καρδιά της Αθήνας.Opening:

Σάββατο 18 Ιουνίου 2022Το Arcane Athens είναι ένα μεστό club με ώριμο concept που σκοπεύει να διαδραματίσει βασικό και κυρίαρχο ρόλο στην διασκέδαση της νυχτερινής Αθήνας.Με άνετη χωρητικότητα 500+ ατόμων και κορυφαίο σύστημα ήχου, το Arcane φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα ουσιώδες hub για την ηλεκτρονική μουσική στην Αθήνα, έχοντας ως στόχο την φιλοξενία νέων μουσικών και performing concepts, αλλά και καταξιωμένων guests από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Με βασική του αρχή την φιλόξενη, ανοικτή προσέγγιση όλων των φίλων της ηλεκτρονικής μουσικής, το Arcane θα είναι ένα αυθεντικό club, χωρίς φλυαρίες και περιττά στοιχεία, επιθυμώντας να επαναφέρει την έννοια του γνήσιου clubbing που τόσο μας έχει στερηθεί.

Τοποθετημένο σε απόλυτα προσβάσιμη θέση στο κέντρο της Αθήνας, το Arcane βρίσκεται στον αριθμό 69 της Λεωφόρου Πειραιώς στην διασταύρωση με την οδό Αγίων Ασωμάτων, μόλις 3 λεπτά από το μετρό του σταθμού Γκάζι και 5 από τον αντίστοιχο του Θησείου, ενώ εξυπηρετείται από όλα τα μέσα μαζικής συγκοινωνίας.

Ακόμα και το εσωτερικό layout του, είναι στημένο με μοναδικό, διαφορετικό τρόπο: Το booth είναι στο κέντρο του dancefloor, δίνοντας στον καλλιτέχνη τη δυνατότητα να παίζει κυριολεκτικά “μαζί με το κοινο”, αλλά και το κοινό να είναι σε άμεση, ζωντανή επαφή με τον καλλιτέχνη, δημιουργώντας μία ζεστή σχέση ανάμεσά τους.

Τα μουσικά είδη που θα υπηρετεί το Arcane Athens, θα ανήκουν στο ευρύτερο φάσμα της ηλεκτρονικής μουσικής, με κύρια -όμως- έμφαση στον δυνατό και επιβλητικό ήχο της Technο.

Οpening για το νέο μας club λοιπόν με την δισκογραφική εταιρεία VOLTAGE Records και την head honcho του label να προσκαλεί στα ολοκαίνουργια decks του, τους CIRKLE & ΝUEλ για μία βραδιά με βασικούς πρωταγωνιστές την θετική ενέργεια και την δύναμη της Techno.Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν σύντομα.

Arcane Club Athens
Πληροφορίες εισιτηρίων / κρατήσεων: 6906059758Εισοδος: 10€ (περιλαμβάνεται ποτό)Τιμή φιάλης: 100€ / 5 άτομα
Τιμη premium φιάλης: 120€ / 5 άτομαΤιμή φιάλης (booth): 120€ / 5 άτομα
Τιμη premium φιάλης (booth): 140€ / 5 άτομα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.