Γενέθλια Τσακουμάκου : Οι λογικές απορίες, όμως ο Μαζωνάκης, δεν ήταν απλά εκεί – Η σφιχτή αγκαλιά και τα χαμόγελα (Με το φακό του Τσίπας Μπλοκ)

Από τη βραδιά, τη χθεσινή, των γενεθλίων, του Γιάννη Τσακουμάκου, που ποτέ δεν θα ξεχαστεί. Απ όλους όσοι τη ζήσανε , από όσους την είδαν στο Τσίπας Μπλοκ, από όλο τον πλανήτη νύχτα, που υπάρχει και γυρίζει αυτός ο πλανήτης. Παρά τα προβλήματα που όλο προκύπτουν.. Ήταν το βράδυ που στέφθηκε με αγάπη και αγκαλιές.

Ήταν μέσα και οι απορίες. Οι λογικές! Που ήταν ο Μαζωνάκης, η τραγουδιστική κολόνα, η φετινή, αλλά και για του χρόνου ;Έλειπε ; Πως γίνεται να έλειπε; Δεν γίνεται να έλειπε. Όχι δεν γίνεται, γιατί δεν έλειπε. Εκεί ήταν, δίπλα στον Τσακουμάκο. Στο πριβέ πάρτυ στο πρώτο, όχι στο δεύτερο, που ήταν οι πολλοί και ο Γιώργος Γιαννιάς, ήταν το παιδί – θαύμα-παλι, όταν ξεκίνησε η παράσταση.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Όποιος ακόμα και τώρα, δεν μπορεί να πιστέψει ότι έγιναν έτσι, αυτή είναι η αλήθεια. Και πάλι το Τσίπας Μπλοκ. Εξασφάλισε τα πειστήρια!

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.