Επίσημο! Στα χέρια του Φιντιρίκου! Το καλύτερο σημείο της Θεσσαλονίκης – Εστιατόριο κάτω, ξενοδοχείο πάνω

Καλά και τα ρεπορτάζ, για το αν χώρισε ή όχι, με την Κατερίνα Δαλάκα. Που χώρισε, ναι! Και δεν είναι θεωρούμενο, είναι επίσημα καταγεγραμμένο και όχι ως ”πρώτη φορά”, για “πολλοστή φορά”. Πάντα χρειάζονται και αυτά. Όλα έχουν τη σημασία στους, κάποιο ρόλο εξυπηρετούν..

Όμως, όταν λέγεσαι Δημήτρης Φιντιρίκος, και έχει όλες αυτές τις πρωτιές που έχει, και δεν είναι φλου.. Είναι σοβαρές, με αξιοπιστία και με περιεχόμενο. Λοιπόν, το περισσότερο από όλα, από όλα τα άλλα, τα προηγούμενα, που ενδιαφέρει τους οπαδούς του.. Είναι πρώτα η φιλανθρωπική του δράση, αυτή η έντονη που έχει αναπτύξει. Μ’ άλλα λόγια, η ευαισθητοποίηση του, σε κάθε μορφή πόνου, κακού, αδικίας και η καταπολέμηση τους.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Αμέσως μετά..Τα βήματα στην επιχειρηματική και επενδυτική του πορεία, που πηγαίνει όλο και πιο ψηλά, για τα ψηλά ανεβάσματα, που ίσως εξαιτίας αυτού κάποιοι να ενοχλούνται. Γιατί ενοχλούνται. Το ποιοι, δεν υπάρχει καμιά αμφισβήτηση, ό,τι κι αν ισχυριστούν ειδικοί και ζουγλοφόροι. Όπου υπάρχει άνθρωπος που προοδεύει, και ο κόσμος τον βάζει ως τον πρότυπο του, θα προκαλεί τη ζήλια των Ρομπέν των Δασών. Των σύγχρονων. Των τάχα μου.

Και μένω στο δεύτερο. Στη νέα του μεγάλη δουλειά. Ναι, έκλεισε! Ακίνητο στη Θεσσαλονίκη, σε σημείο που λες ότι καλύτερο, δεν υπάρχει. Για αυτό λέγεται “φιλέτο”. Έφτασε στα χέρια του. Το ανακοίνωσε o ίδιος από το instagram του. To ρεπορτάζ του Τσίπας Μπλοκ, μπαίνε τώρα. Το πάνω θα το κάνει πολυτελές ξενοδοχείο, το κάτω εστιατόριο. Αυτό λέει.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.