Ο Φλώριος Ασημομύτης ξεκαθαρίζει για το «Bagatelle»

Επειδή ο καθένας μπορεί να γράφει και να διαδίδει ότι θέλει, από το facebook μέχρι και σε κάποια site του πουθενά. Στην Ελλάδα ζούμε. Μεγάλος, πολύ μεγάλος κίνδυνος υπάρχει, να προκύψει αλλοίωση της πραγματικότητας. Και όχι τυχαία. Σκόπιμα και συστηματικά. Όταν τα συμφέροντα είναι μεγάλα και το παιχνίδι παίζεται στα “βρώμικα”, στα πισώπλατα.

Μια τέτοια εμπειρία βιώνει ο γέννημα θρέμμα Μυκονιάτης επιχειρηματίας, Φλώριος Ασημομύτης. Και το πώς συνδέεται με ένα από τα πιο γνωστά brands, το γαλλικό εστιατόριο «Bagatelle», που ήρθε και στο το Νησί των Ανέμων. Την σχέση αυτή, την ξεκαθαρίζει, για να μην πουλάνε τζάμπα παπά, οι καλοθελητές, ευθεία, δεξιά κι αριστερά.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Διαβάστε χαρακτηριστικά:

«Μύκονος, Πέμπτη 16 Ιουνίου 2022

Αγαπητοί κύριοι ,

Προς αποκατάσταση της αλήθειας και με αφορμή τα όσα ακούω και ακούγονται, με το παρόν ξεκαθαρίζω ότι η σχέση μου με το brand Bagatelle αφορά σε αυτήν του εκμισθωτή του ακινήτου όπου δραστηριοποιείται η εταιρεία BE MYKONOS (Bagatelle), από τον Ιανουάριο του 2020 και μόνο.

Ουδεμία περαιτέρω σχέση έχω με το operation το running και τη λειτουργία της εν λόγω επιχείρησης αλλά ούτε και με τις συμφωνίες και συνεργασίες αυτής.

Με σκοπό την αποφυγή παρεξηγήσεων και παραφιλολογίας ως προς την ιδιότητα και τη σχέση μου με το Bagatelle.

Φλώριος Ασημομύτης
+30 6945716650»

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.