Ώρα Sequel ! Απόψε στις 8

Κώστας Κόζης - Θεόδωρος Αθανασόπουλος

Επί του Sequel. Έχετε βγάλει το… συμπέρασμα, όσοι μας παρακολουθείτε. Η μεγάλη μέρα. Τι μεγάλη μέρα δηλαδή; Της αφετηρίας. Σήμερα, από τις 8 το απόγευμα και μετά. Και σας περιμένει όλους και όλες. Και θα είναι όλοι, αυτό θα γίνει και δεν θα αποτελέσει έκπληξη. Δικαιολογημένα.

Υπάρχουν λόγοι : Oι διοικούντες, αυτοί οι τύποι, Κώστας Κόζης και Θεόδωρος Αθανασόπουλος (μαλλιάς), είναι χρόνια στην πιάτσα, με ιστορία μεγάλη, πολλά μαγαζιά. Κόσμος και κοσμάκης έχει περάσει από αυτούς. Γενιές ολόκληρες μεγάλωσαν.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Να τονιστεί και αυτό. Το μαγαζί που ανοίγουν. Γερμανού 8, στην Πλατεία Γεωργίου θα είναι, για να μη ξεχνιόμαστε. Θα είναι καλό και στο στυλ που θα βρεις σίγουρα : καλό καφέ, φαγητό και ποτό. Με προσεγμένο περιβάλλον και με προσωπικό ευγενικό και εξυπηρετικό.

Kι αυτά θα είναι στην αρχή. Στην συνέχεια, θα προστεθούν και και άλλα θέματα.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "SEQUEL ALL DAY COFFEE FOOD & DRINKS BAR Grand Opening Thursday 16/6 6 L from 20:00 pm Γερμάνου 8 Πλατεία Αγίου εωργίου"
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.