Στο απόλυτο χάος των Social media, διαλέγω Φιντιρίκο

Κάνω σουλάτσο στο ίντερνετ. Από την πρώτη πρώτη κιόλας στιγμή μπαίνεις στο σύμπαν του χάους, κι αυτό δεν είναι το χειρότερο. Είσαι στη διάσταση του κενού, του τίποτα και δεν το αντιλαμβάνεσαι. Καταστρόφ. Δεν πας πουθενά, οδηγήσαι όπου σε πάνε, ο ένας τίτλος δίπλα στον άλλον. Το ένα θέμα, ας το πούμε πολιτικό, κοινωνικό, καπάκι μ’ ένα άλλο, που είναι, ας το πούμε αθλητικό, κινηματογραφικό, οικονομικό. Άψυχα γραμμένα, σερβιρισμένα όλα κουτουρού μπουγάτσα, σημαντικά κι ασήμαντα, ενδιαφέροντα και αδιάφορα, ατέλειωτος σκουπιδότοπος, στο σωρό πολυχρησιμοποιημένες κονσέρβες.

Να τι γίνεσαι.. Σουρτούκα γκόμενα, γυρίζεις απ’ εδώ και απ’ εκεί, κάτι να ψαρέψεις μέσα στη σαβούρα. Και στα καλά τα μαγαζιά, που τα λένε μήντια. Βάλε πράμα να’ χει ο άλλος. Και όπου δαγκώσει. Τον τόνο ορίζει, πιο σωστά προστάζει η σκαρταδούρα πελατεία της πιάτσας που τρώει αμάσητο και με τη σέσουλα φαγητό που είναι μέρες εκτός ψυγείου.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Το blog του Τσίπα καταδικασμένο να παραμείνει κλαμπ, μπουτίκ, μακριά από τα τυποποιημένα προϊόντα στα σουπερμάρκετ, λες όλα είναι μιας αλυσίδας. Διάλεξε και πήρε.

Δημήτρης Φιντιρίκος. Ο ορισμός του ξέρει, απόλυτα ξέρει, πόσο κακός είναι ο κόσμος εκεί έξω. Τι σόι κουμάσια είναι! Ότι το δίποδο από το καλούπι του είναι πλάσμα αδιόρθωτο. Εδώ και κάποιοι που έχουν νταραβεριστεί μαζί του, ζηλεύουν την επιτυχία της ζωής του, λες και δεν τους έχει ευεργετήσει, αλλά τους έχει ληστέψει. Φοβερά πράγματα! Για τα πάντα έχει βαθιά γνώση ο συγκεκριμένος, που ευτυχώς υπάρχει το κόλπο του instagram, και βλέπουμε το πόσο προχωρημένος είναι. Πρώτα σαν άνθρωπος, δεν γνωρίζω άλλον σαν την δική του περίπτωση. Πιο εύκολα κόβεται το τσιγάρο από το να μην στηρίξει άλλο, με πράξεις και όλο το χρόνο, την αδυναμία.

Αν και πρόσφατο είναι, θα το θυμίσω. Εις πέρας έφερε την αποστολή να φτιάξει τον καλύτερο παιδότοπο, που έχουμε δει σε νοσοκομείο. Και όχι μόνο σε ελληνικό. Αυτονόητο αυτό. Ακόμα και σε νοσοκομεία, που βρίσκονται στις πιο υγιείς, ευημερείς και προηγμένες χώρες στον κόσμο. Δεν είμαι καθόλου υπερβολικός, διαβάστε ξανά οι άπιστοι Θωμάδες αναλυτικά ΕΔΩ.

Και μετά από αυτό. Επέστρεψε στις business. Πήρε την αγαπημένη του Κατερίνα Δαλάκα και βρέθηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. Εκεί είναι τώρα. Αρκετά συχνά την επισκέπτεται, και ο επαφές που έχει, είναι τόσο υψηλές, που φτάνουν μέχρι το διάστημα. Περιμένετε και θα δείτε! Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να είστε πάντα συντονισμένοι με το προφίλ του στο Instagram.

Ο Δημήτρης Φιντιρίκος δεν είναι τυχαίος, σε καμία περίπτωση!

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.