Η Μαριάντα Πιερίδη έπαιξε με τη συνταγή: «Γνωστός επιχειρηματίας της νύχτας, έβαλε το όπλο πάνω στο γραφείο και μου λέει “τώρα μπορούμε να μιλήσουμε”»

Η απλή συνέντευξη δεν έχει τύχη. Για να γίνει συνέντευξη συναρπαστική, γοητευτική, να παίξει παντού, να κάνει τον μεγάλο ντόρο, αληθινή ή ψεύτικη, αδιάφορο αυτό, χρειάζεται σεναριακό ντοπάρισμα. Να πλουτιστεί, δηλαδή, με επεισόδια, φόνους, κηδείες, χωρισμούς, τσακωμούς, απειλές και ό,τι άλλο σηκώνει το στόρυ.

Δεν βγαίνει το έργο στην αγορά αν δεν εξαντληθούν οι σεναριακές δυνατότητες. με στόχο βέβαια να κερδίσουν τον θεατή. Να τον συγκινήσουν.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Έτσι και η τραγουδίστρια Μαριάνα Περίδη (φώτο), η οποία αφού αφοσιώθηκε ολοκληρωτικά στην οικογένειά της για 8 χρόνια, αποφάσισε πως έφτασε η στιγμή, να επιστρέψει στο τραγούδι. Την είδαμε ανάμεσα στους νέους συμμετέχοντες του J2US.

Που λέτε, ηταν καλεσμένη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» με τη Μπέττυ Μαγγίρα και ακολούθησε τη συνταγή του Χόλυγουντ. Λέει πράγματα που πραγματικά δεν περνάνε αδιάφορα. Τόνισε πως η νύχτα είναι πολύ σκληρή και δεν έχει φανεί τίποτα προς τα έξω.

Ενώ περιέγραψε τη συνάντηση που είχε με γνωστό επιχειρηματία, όταν βρέθηκε στο γραφείο του, προκειμένου να συζητήσουν για τη συνεργασία τους. «Μου έχει τύχει άνθρωπος επιχειρηματίας πολύ γνωστός, σε ένα από τα ραντεβού μας για να μιλήσουμε, μπήκα χωρίς τον ατζέντη μου και βγάζει ένα όπλο πάνω στο γραφείο. Στην αρχή μου λέει “τώρα δεν μπορούμε να μιλήσουμε” εγώ συγκοπή, κοκκίνησα, άλλο περίμενα και άλλο μου εμφανίστηκε. Βγάζει το όπλο πάνω και μου λέει: “Τώρα μπορούμε να μιλήσουμε”» ανέφερε η Μαριάντα Πιερίδη.

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.