Αυτός σημαίνει πραγματικά μεγάλος

Ο κύριος Δημήτρης Φιντιρίκος είναι ένας επιχειρηματίας, από αυτούς τους έξυπνους, με ανοιχτούς τους ορίζοντες και τις κεραίες σε οτιδήποτε προχωρημένο, που να έχει σχέση με το μέλλον. Με πράξεις και όχι με τα λόγια είναι….Το πιο τρανό παράδειγμα, το τελευταίο, η στροφή του στις υδροπονικές καλλιέργειες λαχανικών. Κι όταν λέμε Δημήτρης Φιντιρίκος, δεν εννοούμε μόνο τον επιχειρηματία, το πακέτο.

Μη μπερδεύεστε στο “μεγάλος”, δυστυχώς πολλοί δίνουν έναν ορισμό, που είναι εντελώς λάθος. Νομίζουν πως είναι αυτοί που έχουν τα υλικά αγαθά. Τα κότερα, τα πανάκριβα τα αυτοκίνητα, τις βίλες και τις πολλές γυναίκες. Μην τους ζηλεύετε, αυτοί είναι οι ψευτομεγάλοι. Ρωτήσανε, εμάς, τον πραγματικά μεγάλο, πως τον ξεχωρίζουμε. Εύκολη απάντηση. Από την μεγάλη καρδιά, η οποία βρέθηκε σε ακόμη μια φορά, σε αυτόν τον τύπο, με το όνομα Δημήτρης Φιντιρίκος, αν έχεις ιδέα από μεγάλες καρδιές. Αν δεν έχεις, να σου πω αυτό. Με τη δική του σπουδαία δωρεά, έγινε η ανακαίνιση του παιδιατρικού τμήματος στο Νοσοκομείο Παίδων Αθηνών «Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού». Σε international επίπεδο, δεν υπάρχει τέτοιος παιδότοπος σε κανένα άλλο ογκολογικό.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Πως μπλέχτηκε με αυτή την ιστορία; Να σας εξιστορήσω εν συντομία. Όλα ξεκίνησαν όταν γνώρισε τον πατρινό Γιώργο Καρπή, 26 χρόνια στα αεροπλάνα του πολεμικού ναυτικού δουλεύει. Αυτός έχασε την κόρη του από την παλιό αρρώστια και πως να συνεχίσει να ζει, δεν είναι δυνατόν. Να μην γνωρίσετε ποτέ αυτό το συναίσθημα, αυτό τον πόνο, αυτή την απώλεια. Τελικά βρήκε το κίνητρο να σηκωθεί. Ποιο ήταν αυτό; Να βοηθήσει τα άλλα παιδάκια, που παίρνανε το ίδιο. Δύσκολα να τα καταφέρει μόνο του, το ήξερε, για αυτό χτύπησε την πόρτα αρκετών επιφανών επιχειρηματιών. Μόνο ο Φιντιρίκος του άνοιξε.

Γιώργος Καρπής- Δημήτρης Φιντιρίκος
Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.