Η αποκαθήλωση του θρύλου της νύχτας

Στην Κακέτσης

Έκπληξη μεγατόνων, λέει. Υπερβολές. Αποκαθήλωση του Στηβ Κακέτση. Του άλλοτε «βασιλιά» της αθηναϊκής διασκέδασης. Του ανθρώπου που τα έζησε όλα. Ανοησίες. Σοκ πανελλήνιο στον πλανήτη νύχτα, η παραδοχή του, ότι δεν του έμεινε τίποτα, ότι ζει με τις αναμνήσεις του, ότι τον βοηθά ο γιος μου. Βρέθηκε στη βάφτιση της κόρης πρώην ποδοσφαιριστή και με αφορμή το γεγονός αυτό, είπε τα παραπάνω σε liftestyle site που -φυσικά- δεν έχασε την ευκαιρία και τον ρώτησε πως τα βγάζει πέρα σήμερα.

Προσωπικά, να μου επιτρέψετε να δηλώσω, πως δεν σοκαρίστηκα. Και γιατί; Δεν συνέβη κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Να, η μεγάλη αλήθεια σ’ αυτό που αποκαλείται πλανήτης νύχτα. Ότι ανεβαίνει, δεν σημαίνει τίποτα, επί της ουσίας. Τίποτα. Θα αρθεί η στιγμή που θα κατέβει. Και μάλιστα πολύ απότομα και ατσούμπαλα.

Στο νύχτα μακράν ο Κακέτσης ήταν στη δεκαετία του 1980 και του 1990, με την Νεράιδα, βασιλιάς, θρύλος και μέγεθος πρώτο. Η τελευταία ευκαιρία του, να σταθεί στα ποδιά του, ήταν στο Θέα, δίπλα από το Kitchen Bar, στην παραλιακή, που συνεργάστηκε με τον Θανάση Παπαγεωργίου. Αλλά το 2017, έσκασε η τελειωτική βόμβα. Και τα δύο μαγαζιά σφαγιάστηκαν, λόγω των ασφαλιστικών μέτρων από το ΤΑΙΠΕΔ.

Άρα; Γιατί ο Στηβ δεν έχει μια σήμερα και ο Θανάσης (που είναι η επόμενη από αυτόν γενιά στη νύκτα) παραμένει χοντροφορτωμένος;

Όλα είναι θέμα διαχείρισης, όπως σε όλα τα πράγματα στη ζωή. Από τα χέρια του Κακέτση πέρασαν αμέτρητα, ατελείωτα, βουνά τα λεφτά, αλλά, όπως αποδείχθηκε, το κουμάντο που έκανε ήταν κάκιστο, ερασιτεχνικής κατηγορίας. Σε αντίθεση με τον Παπαγεωργίου, που ήταν και είναι πολύ σφιχτός και καλά κάνει, για αυτό κυκλοφορεί στην πιάτσα άνετος.

Διαβάστε επίσης : Καταφεύγουν στη Θεσσαλονίκη

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.