Καταφεύγουν στη Θεσσαλονίκη

Πάολα - Άννα Βίσση - Θοδωρής Φέρρης

Χούντα στην Αθήνα και στα νυχτερινά κέντρα, παίζει το θρίλερ με τον βασιλικό ιό ή ο κατά κόσμον κορονοϊό, που όπως και να το χαρακτηρίσεις είσαι μακριά και εκτός σέντρας. Λες Θρίλερ κι είσαι μέσα, ακριβώς, αλλά ό,τι και να πεις, είναι για πάρτη σου. Όλο αυτό το έργο είναι πολύ μεγάλο και πάνω από σένα. Ό,τι θέλει ο καθένας, ό,τι τον βολεύει λέει στο θρίλερ, στο κορυφαίο θρίλερ.

Οι νυχτόβιοι έχουν σαλτάρει με τη σκέψη ότι θα μείνουν εκτός γηπέδου τους. Έτσι, έκαναν μια περατζάδα στη Θεσσαλονίκη και βλέπουν την εναλλακτική της νύχτα, να τους περιμένει, να μας περιμένει, επειδή εκεί, στο χωράφι έχει μόνο τρία μέτρα λάσπη.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Η Μέλισσες ξεκίνησαν στη Πύλη Αξιού και μετά από 4 διήμερα, παίρνει σκυτάλη η Πάολα με τον Στέλιο Ρόκκο.

Ο Θοδωρής Φέρρης ήταν κανονικά να βρεθεί στο Barbarella, αλλά λόγω μέτρων Covid-19, δεν τον συμφέρει και για αυτό πηγαίνει στο μεγαλύτερης χωρητικότητας Stage. Για τις γιορτές μιλάμε. Γιατί πριν, θα γράψει τις γνωστές και αγαπημένες σε όλους μας μουσικές ιστορίες, η ανυπέρβλητη Άννα Βίσση.

Διαβάστε επίσης : «Καλύτερα ιππότης παρά βασιλιάς»- Η στήριξη του Βουτυράκου στην Αρμενία

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.