Με «χοντρά» ψυχολογικά συμπτώματα οι νυχτερινοί «παίκτες»- Ζωντανοί -νεκροί!

Φοβερά πράγματα. Πάμε σε μια άλλη ιστορία. Την νύχτα, το άγχος την έχει κυριεύσει, στα φάρμακα έχει ..πέσει. Κι αυτό το έπαθε η φουκαριάρα επειδή, ένας αόρατος και ανίκητος έως και τώρα ιός, ήρθε από μία κωμόπολη της Κίνας, έγινε πλανητάρχης, και, για καθόλου λόγους καθόλου ευνόητους, την υποχρέωσε να διακόψει μία μακρά ερωτική της σχέση.

Αυτά τα υποστηρίζει το Tsipas Blog. Κι όχι με το στόμα, αλλά γραφτά. Βίβλιο θα γράψουμε, όταν με το καλό -πότε με το καλό- τελειώσει το θρίλερ με τον κορονοϊό.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Η ασθένεια της πολύ βαριάς κατάθλιψης, αναφέρει ο Τσίπας, ταλαιπωρεί ένα πολύ μεγάλο τμήμα του πληθυσμού της. Με τα “μεγάλα κεφάλια” φυσικά μέσα, φυσικά πρώτους. Και γι αυτό, μένουν απομονωμένοι και επικοινωνούν μόνον με την “αυλή” τους, ή αλλιώς την κλειστή ομάδα ανθρώπων της επιλογής τους.

Δεν είναι μόνο η τεράστια οικονομική ζημιά που έπαθαν, παθαίνουν και θα συνεχίσουν να παθαίνουν, είναι και το ψυχολογικό, το συναισθηματικό, το εγωιστικό κομμάτι. Έχουν χάσει εντελώς την επαφή με το γήπεδο τους και το λογικό, είναι σαν ζωντανοί -νεκροί. Μοιάζουν ζωντανοί, αλλά στην ουσία νιώθουν νεκροί. Είναι όπως ο υστερικός ποδοσφαιριστής, που δεν παίζει και δαγκώνεται, χτυπάει, κλωτσάει, ό,τι βρει μπροστά του.

Διαβάστε ακόμα: «Καλύτερα ιππότης παρά βασιλιάς»- Η στήριξη του Βουτυράκου στην Αρμενία

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.