«Καλύτερα ιππότης παρά βασιλιάς»- Βουτυράκος υπέρ Αρμενίας

Γιάννης Βουτυράκος

Για αυτό γουστάρω τον ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου Tokyo Theater Athens, και άρα “συνιδιοκτήτης” της Λένας Ζευγαρά, Γιάννη Βουτυράκο, που γεννήθηκε το 1977, στη Μεσσηνιακή Μάνη και στα 8, ήρθε στην Αθήνα και ξεκίνησε να δουλεύει. Φόρτωνε και ξεφόρτωνε καφάσια απ’ τα άγρια ξημερώματα σε μανάβικο. Και έκανε όλες τις δουλειές, χίλιες άλλες, για να επιβιώσει στην “ζούγκλα” της ανθρώπινης κοινωνίας.

Αλλά να μη το απλώσω πολύ, να πω γιατί τον γουστάρω. Γιατί προτιμάει να πεθάνει σαν ιππότης στο πεδίο της μάχης, παρά σαν βασιλιάς, καθούμενος στο θρόνο του. Ο οποίος, Γιάννης Βουτυράκος, ακόμα και όταν θα έχει ξεπεράσει τα 100, θα συνεχίζει να βρίσκεται σε δράση και παραγωγή. Είναι, επίσης, σφάλμα να πεις ότι είναι μόνο επιχειρηματίας της νύχτας. Οι κεραίες του είναι παντού. Το τελευταίο του instgram post το ανέβασε, όχι για την Ζευγαρά, όχι για το Tokyo, αλλά για να εκφράσει την αλληλεγγύη στο δοκιμαζόμενο λαό της Αρμενίας μέχρι τη νίκη!

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Για όσους το έχασαν, στα όπλα βρίσκονται Αζερμπαϊτζάν και Αρμενία, μετά τις φονικές μάχες στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ. Η Τουρκία και ο Ερντογάν στηρίζουν, φυσικά, το Αζερμπαϊτζάν, ενώ η Αρμενία ψάχνει βοήθεια από τον Πούτιν.

Κλείνω κάπως διαφορετικά το πάζλ. Το στιγμιότυπο από παλαιότερη συνάντηση του Mr Βουτυράκου με τον Γέροντα Νεκτάριο Βιτάλη, τον οποίον τον κοιτάζει κυριολεκτικά στα μάτια.

Διαβάστε επίσης : Τα μπουζούκια αντιδρούν σε αυτό που αποφάσισαν τα μπουζούκια

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.