Όταν η πόρνη κάνει τον άνδρα αθάνατο

Όταν η πόρνη κάνει τον άνδρα αθάνατο

Ψάχνω ένα βιβλίο για τις πιο μεγάλες πόρνες της Ιστορίας. Να ‘ναι έργο σοβαρό, ποιοτικό, μελετημένο, όχι φτηνιάρικο και χυδαίο. Ο Γιώργος Παρασκευάς είχε γράψει συναρπαστικά πράγματα για το θρυλικό μπουρδέλο της Μαντάμ Ικονοπέσκου. Η ρουμανικής καταγωγής μαντάμ είναι ο αρχιεπίσκοπος της πορνείας. Ο πατριάρχης της πορνείας. Ο Πάπας της πορνείας. Η Ικονοπέσκου, πρώην πόρνη, ιέρεια της Θεάς Αφροδίτης, ως υψηλής κλάσεως τσατσά, ως μαντάμ, συνεχίζει να υπηρετεί το λειτούργημα. Το λειτούργημα της ιερόδουλης, όπως πολύ σωστά είπανε την πόρνη.

Η συνειδητή πόρνη δεν είναι μια τυχαία γυναίκα. Είναι αυτή που κατ’ αρχήν πνευματικά, ιδεολογικά ανήκει στην πορνεία. Αποφασίζει μόνη της να γίνει ιερή δούλη των ευσεβών ανδρών, διότι αυτό επιθυμεί. Ως πόρνη εκφράζεται υπαρξιακά.Η 37χρονη η οποία βγήκε φόρα παρτίδα και παραδέχθηκε ότι ήταν ”συνοδός πολυτελείας” και είχε πάει με 10.091 άνδρες, δεν είναι πόρνη. Αποδυτηριάκιας μιλάει. Ένα πουτανάκι είναι, που βρήκε τον εύκολο τρόπο να κονομάει και να κάνει τη μεγάλη ζωή. Ακριβά ρούχα, ναρκωτικά, υψηλές γνωριμίες, θαλαμηγούς, ιδιωτικά αεροσκάφη. Ένα χαμένο κορμί, καμία συνείδηση πουτανίστικης ιεροσύνης.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Η πόρνη είναι ιερόδουλη. Είναι η ιέρεια. Ανοίγει τα πόδια της, αλλά δεν αφήνεται χύμα στο κρεβάτι, και δεν παριστάνει τη δασκάλα του σεξ. Αν το ΄ριχνε στο κατηχητικό, τότε θα φορούσε ράσο. Δουλειά της είναι, με τρόπο ιεροτελεστικό, να απογειώσει τον άνδρα, να τον φέρει σε έκσταση, να τον μεθύσει στην ηδονή. Κι όταν ολοκληρώσει την προσφορά της, όταν επιτελέσει το λειτούργημά της, είναι σίγουρη τι θα ακούσει από τον άνδρα στην ερώτηση της, ψιθυριστά στο αυτί του, αν πέρασε υπέροχα μαζί της.

Η πορνεία της 37χρονης είναι μια ξεφτύλα. Μία κτηνωδια. Συμφωνώ ότι πράγματι είναι σκληρή εργασία αυτή της πόρνης, η οποία στους καιρούς μας συνήθως αποδεικνύεται ανίκανη να διαχειριστεί και τον εαυτό της και τα φράγκα που τσεπώνει  Γιατί; Επειδή δεν της αξίζουν όσα χρήματα κερδίζει από την πεζοδρομιακή ή την κοσμικίστικη πορνεία.Από την άλλη, η αγωνία της ιέρειας της πορνείας, της αφοσιωμένης στην πορνεία, της γυναίκας που αγαπάει να ΄ναι πόρνη, είναι να συμπεριφέρεται ερωτικά. Όχι ως ”εργάτριας του σεξ”, όπως λέγεται ψευτοκουλτουριάρικα. Όχι να ανταποκριθεί απλά και διαδικαστικά στην αμοιβή του πελάτη βοηθώντας τον σε περισσότερους από δυο-τρεις οργασμούς. 

Με την ευκαιρία. Η πόρνη που καταφέρνει να “τελειώσει” δώδεκα φορές ο άνδρας, τότε αυτός γίνεται αθάνατος.

-apodytiriakias.gr

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.