Papakia με 100

Βασίλης Μπατής

Τρέχει, τρέχει, δεν σταματά ούτε στιγμή να τρέχει και επόμενο είναι να μην πάρει ούτε μια αναπνοή. Η λειτουργία σήμερα ενός νυχτερινού κέντρου, κανονικού, όχι κινηματογραφικού, είναι μια μικρογραφία μαραθωνίου. Με την έννοια ότι στην αρχή, ακόμα και μέχρι τα μισή της διαδρομής, αλλιώς δείχνει το έργο και αλλιώς μπορεί να καταλήξει στο τέλος. Ή μπορείς να το πεις και ένας διαρκής πόλεμος, με πολλά επεισόδια και διαρκείς αλλαγές.

Αυτό το ξέρουν του Papakia Live Stage, η νέα δυνατή πρόταση στην νύχτα της Πάτρας, που τις πρώτες δύο βδομάδες, έτρεξαν, έτρεξαν, πέρασαν το ένα εμπόδιο μετά το άλλο, μάλιστα χωρίς να λασκάρουν ταχύτητα. Το σενάριο το θέλει να έχουν τα μάτια τους 14, από υπόψη εξωτερικών ανυπέρβλητων δυσκολιών, αφού από ράστερ η ομάδα δεν κινδυνέυει από λάστιχο. Με leader Βασίλη Μπατή, πίσω του στα μετόπισθεν, Ειρήνη Λαγούδη, Νικόλα Αδάμ και Κάτια Ρουβάκη, δεν θέλει άλλον. Η ομάδα τρέχει με 100, αλλά πάντα με σεβασμό στα μέτρα του κράτους, για τον περιορισμό του COVID-19.

…διά χειρός Hλία Τσίπα

Papakia Live Stage
Info : Αγίου Ανδρέου 130, Γούναρη
Reserve : 693 679 15 88 , 697 9947900 , 693 83 40291

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο

Διαβάστε επίσης : Τελικά έρχεται Πάτρα

Τα Tsipas Blog παρασκήνια είναι δια χειρός Ηλία Τσίπα... είναι πάντα ενυπόγραφα!
Όσα άρθρα δε φέρουν το σκίτσο με την υπογραφή μου, αναρτώνται από την δημοσιογραφική ομάδα του blog ή υπογράφονται από τον συντάκτη τους.